EL JOC DELS COTXES _ conte

El joc dels cotxes és un conte amb text de Maria Àngels Ollé Romeuescriptora i professora universitària, establerta a Reus i que ha publicat desenes de llibres infantils d’iniciació a la lectura.

En aquest conte, a partir del joc entre els dos nens protagonistes, es reflexiona sobre el consum i la sostenibilitat dels diferents tipus de vehicles, a més d’introduir valors com el repartiment just i equitatiu, les habilitats d’arribar a acords d’una forma raonada i, sobretot, l’amistat.

El joc dels cotxes també ens ensenya com un joc ben senzill, assequible i molt urbà pot entusiasmar els menuts. Si no podem sortir de casa i ens avorrim, juguem a repartir-nos els vehicles que veiem passar, del balcó o la finestra estant. N’hi ha de totes les menes: esportius, de luxe, motos, i fins i tot bicicletes. I també ens els podem intercanviar com fan els protagonistes de la història! Un bon joc per passar l’estona una tarda plujosa abans de berenar.

El joc dels cotxes ha estat traduït a diferents idiomes, en català i castellà per l’editorial La Galera a la col·lecció “La Sirena”, en euskera per l’editorial Elkar i també en francés per Éditions Gamma – École Active.

El joc dels cotxes és un conte recomanat per a primers lectors.


Ressenyes

https://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=6338063


Cotxes 00
El joc dels cotxes / El juego de los coches / Autoen jokua / Le jeu des voitures (1992)
text_ M. Àngels Ollé
il·lustracions_ Glòria Fort
edita_ La Galera, col·lecció “Els llibres de la tortuga”
idiomes_ català_castellano_euskal_français