LA BRUIXA MADUIXA _ conte

La bruixa Maduixa és un conte que treballa el tema de l’alimentació i, sobretot, la importància de menjar d’una forma variada i saludable.

Aquesta petita bruixeta adora les maduixes, menja maduixes, prepara pocions amb maduixes i fins i tot pinta maduixes! Però el que li passa a la bruixa Maduixa li arriba a causar petits problemes… però no és que ella no vulgui menjar cap altra cosa, simplement encara no les ha descobert.

Amb aquest conte es pot treballar amb els infants la curiositat per conèixer i tastar gustos nous, per desenvolupar una educació nutricional des de ben petits, d’una forma lúdica i divertida.

La numeració de les pàgines està realitzat augmentant el nombre de maduixetes, facilitant així la possibilitat que els petits lectors puguin reforçar també el coneixement dels números i podeu trobar el conte en les seves versions de lletra lligada o lletra de pal.

Podeu trobar el conte de La bruixa Maduixa traduït a diferents idiomes, en català i castellà per l’editorial La Galera a la col·lecció “La Sirena”, en euskera per l’editorial Elkar i també en la seva adaptació per invidents.

Aquest conte ha estat utilitzat com a recurs didàctic a diferents centres escolars i com a base per a diversos projectes sobre hàbits i educació sobre l’alimentació. Recomanat per a primers lectors.


Ressenyes

http://recursosauladeapoyo.blogspot.com.es/2013/02/cuentola-bruja-marifresa.html

http://anainfant.blogspot.com.es/2013/03/cuento-de-la-bruja-marifresa.html

Click to access CONTES.PREMI-CIVISME.4.pdf


Maduixa 00

La bruixa Maduixa (1992) / La bruja Marifresa / Marimarrubi Sorgina
text_ Glòria Fort
il·lustracions_ Glòria Fort
edita_ La Galera, col·lecció “La Sirena” / Elkar
idiomes_ català_castellano_euskal_adaptació per a invidents