Coll lila

EYELETS _ cowl

[cat] Eyelets és un coll de doble volta, el que el converteix en una peça amb molts recursos, fàcil de realitzar i molt afavoridora. Està realitzada en  llana per a teixir mitjons de diverses tonalitats de liles i morats.

Mesura aproximadament uns 30 cm d’amplada i 1 metre de diàmetre i ha estat teixida amb agulles circulars i per tant no té cap costura. El teixit és molt simple, totes les passades es realitzen del dret i es van tancant  diversos punts en les diferents passades que després s’han de tornar a muntar a la passada següent. Els forats estan fets de forma completament aleatòria, el que dona a la peça una irregularitat on precisament radica el seu atractiu, juntament amb la gradació del color. Podeu fer els forats més grans, petits, junts o separats, segons us agradi més.

[cast] Eyelets es un cuello de doble vuelta, lo que lo convierte en una pieza con muchos recursos, fácil de realizar y muy favorecedora. Está realizada en lana para tejer calcetines de diversas tonalidades de lilas y morados.

Mide aproximadamente unos 30 cm de ancho y 1 metro de diámetro y ha sido tejida con agujas circulares y por tanto no tiene ninguna costura. El tejido es muy simple, todos los pases se realizan del derecho y se van cerrando varios puntos en las diferentes pasadas que después se deben volver a montar en la pasada siguiente. Los agujeros están hechos de forma completamente aleatoria, lo que da a la pieza una irregularidad donde precisamente radica su atractivo, junto con la gradación del color. Se pueden hacer los agujeros más grandes, pequeños, juntos o separados, según os guste más.

SONY DSC

SONY DSC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s