HIPSTER CHRISTMAS _ christmas ornament

S’acosta Nadal i tot al nostre voltant s’omple de llums i colors, de bons desitjos i millors intencions … Però, vols un detall molt personal i modern per als seus adorns de Nadal? Us proposo uns rens d’allò més moderns, per desitjar-vos unes MOLT BONES FESTES !

Material

Feltre de color blanc i marró

Ulleres de zamak amb anella a cada costat

Boles de plàstic de polièster de 12 mm. Color blau aiguamarina

Boles de fusta de 16 mm . Color verd caqui mat

Cordó cotó 1 mm. Color Marró fosc

Cola per a teixits

Tisores

Retolador o llapis per marcar

Agulla i fil platejat o gris clar

 

Muntatge

Descarrega i imprimeix la plantilla del dibuix del ren i retalla-la.

Reno plantilla

Marca el perfil del ren seguint la plantilla sobre el feltre blanc amb un retolador o un llapis. Col·loca el feltre blanc amb el cérvol marcat sobre el feltre marró i retalla la silueta en els dos colors de feltre alhora.

Talla 20 cm de cordó de cotó d’1 mm marró. Doblega’l per la meitat i realitza un nus simple deixant aproximadament 1 cm de cordó en un dels extrems. Introdueix una bola de plàstic de polièster de 12 mm per l’extrem doblegat del cordó.

Un cop tallades les siluetes, posa cola per a teixits a la cara del feltre blanc on has marcat la silueta. Situa el cordó de cotó amb la bola de polièster en la part superior del cap del ren i enganxa les dues cares del ren de feltre amb el cordó a l’interior. Pressiona lleugerament fins que quedi perfectament enganxat.

Situa unes ulleres de zamak per davant i altres ulleres per darrere del ren aproximadament en l’entrada de sota les orelles. Cus les dues ulleres juntes per les anelles d’ambdós costats amb fil platejat o gris clar per acabar l’adorn.

Pots provar diferents combinacions de colors o completar el conjunt fent petits penjolls combinant boles de polièster color aiguamarina i altres boles grans de fusta de color més fosc de la mateixa manera que hem realitzat el cordó del ren.

Ja pots penjar els teus adorns en l’arbre o utilitzar unes branques seques col·locades en un gerro si vols donar-li un aire més informal … Segur que quedarà fantàstic!

Bones Festes!

Hipster-process-_-Gloria-Fort

SONY DSC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s