MINI(ANI)MAL _ Flute Case

[cat] Aquesta flauta necessita una funda… uns retalls de feltre, un parell de fils, un trosset de velcro, una hora de paciència i llesta!

[cast] Esta flauta necesita una funda… unos retales de fieltro, un par de hilos, un trocito de velcro, una hora de paciencia y lista!

SONY DSC

 

Tallar dos rectangles de feltre. Un de 36,5 x 10 cm i l’altre de 46,5 x 10 cm.

Cortar dos rectangulos de fieltro. Uno de 36,5 x 10 cm y otro de 46,5 x 10 cm.

Sobreposar les dues tires de feltre. Situar els dos trossets de velcro centrats a la part exterior de la tira curta i a la part interior a la tira llarga.  Subjectar-ho tot amb agulles. Repuntar el velcro i tot el contorn de la funda.

Sobreponer las dos tiras de fieltro. Situar los dos trocitos de velcro centrados en la parte exterior de la tira corta y en la parte interior de la tira larga. Sujetarlo todo con alfileres. Coser el velcro y todo el contorno de la funda con la máquina de coser.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Un cop tenim la funda bàsica podem començar el disseny de la solapa. Jo he escollit un conillet, però es pot fer qualsevol animal que us agradi. Retallar un paper de 10 x 15 cm i doblegar la part dels 10 cm pel mig. Dibuixar la meitat de l’animal escollit i calcar l’altra meitat. Retallar en contorn i verifica que el patró s’adapta perfectament a la solapa de la funda.

Una vez tenemos la funda básica podemos empezar el diseño de la solapa. Yo he escogido un conejito, pero se puede hacer cualquier animal que os guste. Recortar un papel de 10 x 15 cm y doblar la parte de los 10 cm de por medio. Dibujar la mitad del animal elegido y calcar la otra mitad. Recortar el contorno y verifica que el patrón se adapta perfectamente a la solapa de la funda.

SONY DSC

SONY DSC

Marcar el contorn del conillet sobre el feltre gris clar i brodar els ulls, nas i boca amb fil negre i les galtes amb fil rosat.

Marcar el contorno del conejito sobre el fieltro gris claro y bordar los ojos, nariz y boca con hilo negro y las mejillas con hilo rosado.

SONY DSC

SONY DSC

Enganxa el cap a la solapa amb cola especial per a teixits deixant les orelles sense enganxar. Retallar el feltre que sobresurt de la solapa i… llest! Ja tenim una preciosa funda per una flauta molt especial!!

Pega la cabeza en la solapa con pegamento especial para tejidos dejando las orejas sueltas. Recortar el fieltro que sobresale de la solapa y … Listo! Ya tenemos una preciosa funda para una flauta muy especial!

SONY DSC

 

Material 12

4 thoughts on “MINI(ANI)MAL _ Flute Case

  1. Retroenllaç: Como hacer una funda original para la flauta — Maletas Infantiles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s