TRIANGULUM _ necklace

01_collaret triangulum Gloria Fort

[cat] Visió polièdrica… Sabeu que el número de cares més el número de vèrtex és igual al número d’arestes més dos? Els dissenys facetats estan de moda. Vols lluir un disseny minimalista i modern? No cal operacions matemàtiques… aquest serà el teu collaret preferit!!

Material

2 tapanusos

75 cm de cadena de boletes de 1,5 mm.

18 tubs fins de metall

filferro de bonsai

Trobaràs el material utilitzat en aquest link: Antiga Casa Sala

Muntatge

Per començar, enfilar els tubs al filferro de bonsai. Deixar prou filferro sobrant per poder entrellaçar totes les peces.

Formar el primer triangle entrellaçant els tubs de metall amb el filferro i enfilar el primer tapanusos. Heu de tenir en compte que el tapanusos haurà de quedar en un dels extrems de la peça.

A continuació, enfilar el següent triangle formant una piràmide amb l’anterior i seguir enfilant cadascuna de les piràmides fins a col·locar tots els tubs.

Entre l’últim i el penúltim tub intercalar el segon tapanusos. Assegurar-se que queda situat just a l’altre extrem de la peça. Si es desitja reforçar l’estructura es pot realitzar un segon enfilat de filferro.

Col·locar la cadena introduint la primera boleta dins el tapanusos i tancant la peça amb l’ajuda d’unes alicates i repetir amb l’altre extrem de la cadena per acabar el collaret.

Triangulum-process-_-Gloria-Fort

[cast] Visión poliédrica… ¿Sabéis que el número de caras más el número de vértices es igual al número de aristas más 2? Los diseños facetados están de moda ¿Quieres lucir un diseño minimalista y moderno? No son necesarias operaciones matemáticas… ¡Este será sin duda tu collar preferido!

Material

2 tapanudos

75 cm de cadena de bolitas de 1,5 mm.

18 tubos finos de metal

alambre de bonsai

Encontrarás el material utilizado en este link: Antiga Casa Sala

Montaje

Para empezar, enhebrar los tubos en el alambre de bonsai. Dejar bastante alambre sobrante para poder entrelazar todas las piezas.

Formar el primer triángulo entrelazando los tubos de metal con el alambre y enhebrar el primer tapanudos. Debéis tener en cuenta que el tapanudos deberá quedar en uno de los extremos de la pieza.

A continuación, enhebrar el siguiente triángulo formando una pirámide con el anterior y seguir enhebrando cada una de las pirámides hasta colocar todos los tubos.

Entre el último y el penúltimo tubo intercalar el segundo tapanudos. Asegurarse de que queda situado justo en el otro extremo de la pieza. Si se desea reforzar la estructura se puede realizar un segundo enhebrado de alambre.

Colocar la cadena insertando la primera bolita dentro del tapanudos y cerrando la pieza con la ayuda de unos alicates y repetir con el otro extremo de la cadena para terminar el collar.

Collar Triangulum

One thought on “TRIANGULUM _ necklace

  1. Retroenllaç: 8 Geometric Jewelry Ideas For You | Where to Buy Pretty Beads

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s