SPACE INVADERS _ rings

SONY DSC

[cat] Anells dissenyats a punt de creu aprofitant el concepte de píxel art dels primers videojocs. Resulta divertit el contrast entre tradició dels brodats tradicionals com el punt de creu i les noves tecnologies. Un altre punt innovador d’aquestes peces és el color negre del teixit de base.

Material

Anell base quadrada amb rivet 21 x 21 mm

Cola

Tela per a brodar punt de creu 40 x 40 mm

Fil de brodar

Cartró (pot servir qualsevol tros de caixa rebutjada)

Retolador negre

Fil negre i agulla de cosir

Trobaràs el material utilitzat en aquest link:  Antiga Casa Sala

Muntatge

Per començar, separar dos dels fils de brodar i enfilar l’agulla i brodar punt de creu seguint l’esquema procurant que el motiu quedi centrat en el quadrat de tela.

Esquema Space Invaders

Realitzar les puntades per files fins brodar la totalitat del motiu.

A continuació, marcar la base de l’anell en un cartró de qualsevol caixa rebutjada. Retallar el quadrat de cartró i verificar que encaixa perfectament a la base de l’anell.

Pintar el cartró amb un retolador negre, posar cola sobre la part pintada del cartró i enganxar sobre la tela. Verificar que el motiu quedi al centre.  

Posar cola sobre la part posterior i enganxar la tela sobrant com si fos un petit paquet. Si voleu, podeu donar unes puntades a la part posterior perquè la tela quedi ben fixada i no sobresurti cap punta.

Posar cola sobre tota la superfície de la base de l’anell i col·locar la peça brodada sobre la base encolada de l’anell i pressionar fins que quedi perfectament adherida.

Seguint els mateixos passos pots crear els altres personatges de la teva videojoc preferit.

Space-invaders-process-_-Gloria-Fort

[cast] Anillos diseñados a punto de cruz aprovechando el concepto de pixel art de los primeros videojuegos. Resulta divertido el contraste entre tradición de las labores tradicionales como el punto de cruz y las nuevas tecnologias. Otro punto innovador de estas piezas es el color negro del tejido de base.

Material

Anillo base cuadrada con ribete 21 x 21 mm

Pegamento

Tela para bordar punto de cruz 40 x 40 mm

Hilo de bordar

Cartón (puede servir cualquier trozo de caja desechada)

Rotulador negro

Hilo negro y aguja de coser

Encontrarás el material utilizado en este link: Antiga Casa Sala

Montaje

Para empezar, separar dos de los hilos de bordar y enhebrar la aguja.

Bordar a punto de cruz siguiendo el esquema procurando que el motivo quede centrado en el cuadrado de tela. Realizar las puntadas por filas hasta bordar la totalidad del motivo.

Esquema Space Invaders

 A continuación, marcar la base del anillo en un cartón de cualquier caja desechada. Recortar el cuadrado de cartón y verificar que encaja perfectamente en la base del anillo.

Pintar el cartón con un rotulador negro, poner pegamento sobre la parte pintada del cartón y pegar sobre la tela. Verificar que el motivo quede en el centro.

 Poner pegamento sobre la parte posterior y pegar la tela sobrante como si fuera un pequeño paquete. Si queréis, podéis dar unas puntadas en la parte posterior para que la tela quede bien fijada y no sobresalga ninguna punta.

 Poner pegamento sobre toda la superficie de la base del anillo y colocar la pieza bordada sobre la base encolada del anillo y presionar hasta que quede perfectamente adherida. Siguiendo los mismos pasos puedes crear los otros personajes de tu videojuego preferido.

SONY DSC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s