EXTENSIBLE MINT necklace

05_Collar Mint bloc

[cat] Extensible Mint és un collaret multiposició que pots ajustar a la longitud que desitgis gràcies al lliscament dels cordons de cuir a través del tub metàl·lic. Això et permet que sempre quedi perfecte amb la forma dels teus vestits. A més, és possible personalitzar els colors utilitzant l’esmalt d’ungles que més t’agradi… Simplement perfecte.

Material

5 m. de cuir de 1,5 mm.

1 Tub de metall 60 X 500 Niquelatge

Laca d’ungles

Fil de brodar

Tisores

Cinta adhesiva

Escuradents llarg

Trobaràs el material utilitzat en aquest link: Antiga Casa Sala

Muntatge

Posar cinta adhesiva al voltant del tub de metall a una distància de 1,5 cm d’un dels extrems, introduir un escuradents al tub i pintar amb l’esmalt d’ungles l’extrem del tub. Deixar assecar i donar una segona capa si fos necessari. Retirar la cinta adhesiva del tub de metall.

Tallar 5 tires de cuir de 1 m. cadascuna i introduir per un extrem del tub de metall. Introduir les 5 tires de cuir de l’altre extrem en direcció contrària a les primeres creuant dins del tub de metall.

Realitzar un nuat amb el fil de brodar donant quatre voltes al voltant dels cinc fils de cuir al centre i rematar amb un nus doble. Tallar els dos extrems del fil a la mateixa mida i repetir l’operació a 7 vegades repartint els nuats del fil de brodar en els 40 cm centrals del collaret, ja que si es fan més avall impedirien el desplaçament del cuir per ajustar la longitud del collaret.

Per acabar, fer un mitjà nus a l’extrem de cada un dels fils de cuir. És possible ajustar la longitud del collaret a la mesura desitjada tirant de les tires de cuir que es desplacessin a través del tub de metall.

Mint-process-Gloria-Fort

[cast] Extensible Mint es un collar multiposición que puedes ajustar a la longitud deseada gracias al deslizamiento de los cordones de cuero a través del tubo metálico para que siempre quede perfecto con la forma de tus prendas. Además, es posible personalizar los colores usando el esmalte de uñas que más te guste… Simplemente perfecto.

Material

5 m. de cuero de 1,5 mm. 

1 Tubo de metal 60 X 500 Niquelado

Laca de  uñas

Hilo de bordar

Tijeras

Cinta adhesiva

Palillo largo

Encontrarás el material utilizado en este link: Antiga Casa Sala

Montaje

Poner cinta adhesiva alrededor del tubo de metal a una distancia de 1,5 cm de uno de los extremos, introducir un palillo en el tubo y pintar con el esmalte de uñas el extremo del tubo. Dejar secar y dar una segunda capa si fuera necesario. Retirar la cinta adhesiva del tubo de metal.

Cortar 5 tiras de cuero de 1 m. cada una e introducirlas por un extremo del tubo de metal.

Introducir las 5 tiras de cuero del otro extremo en dirección contraria a las primeras cruzándolas dentro del tubo de metal.

Realizar un anudado con el hilo de bordar dando cuatro vueltas alrededor de los cinco hilos de cuero en el centro y rematar con un nudo doble.

Cortar los dos extremos del hilo a la misma medida y repetir la operación 7 veces repartiendo los anudados del hilo de bordar en los 40 cm centrales del collar, ya que si se hacen más abajo impedirían el desplazamiento del cuero para ajustar la longitud del collar.

Para terminar, hacer un medio nudo en el extremo de cada uno de los hilos de cuero.

Es posible ajustar la longitud del collar a la medida deseada tirando de las tiras de cuero que se desplazaran a través del tubo de metal.

Mint-collaret

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s