EXTENSIBLE MINT necklace

05_Collar Mint bloc

Extensible Mint és un collaret multiposició que pots ajustar a la longitud que desitgis gràcies al lliscament dels cordons de cuir a través del tub metàl·lic. Això et permet que sempre quedi perfecte amb la forma dels teus vestits. A més, és possible personalitzar els colors utilitzant l’esmalt d’ungles que més t’agradi… Simplement perfecte.

Material

5 m. de cuir de 1,5 mm.

1 Tub de metall 60 X 500 Niquelatge

Laca d’ungles

Fil de brodar

Tisores

Cinta adhesiva

Escuradents llarg

 

Muntatge

Posar cinta adhesiva al voltant del tub de metall a una distància de 1,5 cm d’un dels extrems, introduir un escuradents al tub i pintar amb l’esmalt d’ungles l’extrem del tub. Deixar assecar i donar una segona capa si fos necessari. Retirar la cinta adhesiva del tub de metall.

Tallar 5 tires de cuir de 1 m. cadascuna i introduir per un extrem del tub de metall. Introduir les 5 tires de cuir de l’altre extrem en direcció contrària a les primeres creuant dins del tub de metall.

Realitzar un nuat amb el fil de brodar donant quatre voltes al voltant dels cinc fils de cuir al centre i rematar amb un nus doble. Tallar els dos extrems del fil a la mateixa mida i repetir l’operació a 7 vegades repartint els nuats del fil de brodar en els 40 cm centrals del collaret, ja que si es fan més avall impedirien el desplaçament del cuir per ajustar la longitud del collaret.

Per acabar, fer un mitjà nus a l’extrem de cada un dels fils de cuir. És possible ajustar la longitud del collaret a la mesura desitjada tirant de les tires de cuir que es desplacessin a través del tub de metall.

Mint-process-Gloria-Fort

Mint-collaret

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s