METAL _ bracelet

Pulsera Metal

[cat] METAL és una polsera realitzada amb peces metàl·liques planes entreteixides amb cordó de cuir. És molt senzilla de realitzar, apta per a principiants… però el resultat final és espectacular. A més, et proposem personalitzar-la d’una forma molt simple utilitzant esmalt de les ungles dels teus colors preferits per a convertir-la en una peça única i amb molt estil.

Material

15 Barres planes amb 3 forats

1 Peça ovalada de 12×10 mm amb 2 forats

75 cm . de cordó de cuir de 1,5 mm.

Cola

Esmalt d’ungles de diferents colors

Cinta adhesiva

Tisores

Trobaràs el material utilitzat en aquest link : Antiga Casa Sala

Muntatge

Talla el cordó de cuir en dos trossos, un de 50 cm i l’altre de 25 cm. Doblega el cordó de 50 cm per la meitat i el de 25 cm a uns 6 cm d’un dels extrems. Junta els dos cordons doblegats situant el de 25 cm una mica més avall.

Amb el cordó més curt realitza un nus escorredor al voltant dels altres cordons.  

01_Nudo corredizo02_Nudo corredizo

Pren l’extrem més curt del cordó de cuir i realitza diverses voltes al voltant dels altres cordons en direcció a les bagues. Passa l’extrem del cordó de cuir pel centre de la baga més petita. Tira de l’altre extrem del cordó de cuir per estrènyer el nus i talla el cordó sobrant.

03_Nudo corredizo04_Nudo corredizo

Desplaça el nus fins que l’anella quedi a la grandària correcta per al botó de la tanca.

Enfila la primera barra plana de metall passant els dos cordons dels extrems de davant cap enrere i el del centre de darrere cap endavant. Continua enfilant totes les barres planes de metall passant el cordó de cuir per sobre i per sota de cada barra alternativament.

Un cop enfilades les 15 barres planes de metall, afegeix la peça ovalada passant pels dos forats el cordó de cuir central. Lliga els tres cordons a la part posterior de la peça ovalada. Assegura el nus amb una mica de cola i tallar els cordons de cuir sobrants.

Posa cinta adhesiva a uns mil·límetres d’alguns dels extrems de les barres planes i pinta els extrems de les barres planes amb l’esmalt d’ungles. Deixa assecar i dóna una segona capa si fos necessari.

Retira amb cura la cinta adhesiva quan la laca d’ungles estigui completament seca per acabar la polsera.

Metal-process-_-Gloria-Fort

[cast] Metal es una pulsera realizada con piezas metálicas planas entretejidas con cordón de cuero. Es muy sencilla de realizar, apta para principiantes… pero el resultado final es espectacular. Además, te proponemos personalizarla de una forma muy simple usando esmalte de uñas de tus colores favoritos para convertirla en una pieza única y con mucho estilo.

Material

15 Barras planas con 3 agujeros

1 Pieza ovalada 12×10 con 2 agujeros 3 mm.

75 cm. de cordón de cuero de 1,5 mm.

Pegamento

Esmalte de uñas de diferentes colores

Cinta adhesiva

Tijeras

Encontrarás el material utilizado en este link: Antiga Casa Sala

Montaje

Corta el cordón de cuero en dos trozos, uno de 50 cm y el otro de 25 cm. Dobla el cordón de 50 cm por la mitad y el de 25 cm a unos 6 cm de uno de los extremos. Junta los dos cordones doblados situando el de 25 cm un poco más abajo. Con el cordón más corto realiza un nudo corredizo alrededor de los otros cordones.

01_Nudo corredizo02_Nudo corredizo

Toma el extremo más corto del cordón de cuero y realiza varias vueltas alrededor de los otros cordones en dirección a las anillas.

Pasa el extremo del cordón de cuero por el centro de la anilla más pequeña. Tira del otro extremo del cordón de cuero para apretar el nudo y corta el cordón sobrante.

03_Nudo corredizo04_Nudo corredizo

Desplaza el nudo hasta que la anilla quede al tamaño correcto para el botón del cierre.

Enhebra la primera barra plana de metal pasando los dos cordones de los extremos de delante hacia atrás y el del centro de atrás hacia delante. Continua enhebrando todas las barras planas de metal pasando el cordón de cuero por encima y por debajo de cada barra alternativamente.

Una vez enhebradas las 15 barras planas de metal, añade la pieza ovalada pasando por los dos agujeros el cordón de cuero central. Anuda los tres cordones en la parte posterior de la pieza ovalada. Asegura el nudo con un poco de pegamento y cortar los cordones de cuero sobrantes.

Pon cinta adhesiva a unos milímetros de algunos de los extremos de las barras planas y pinta los extremos de las barras planas con el esmalte de uñas. Deja secar y da una segunda capa si fuera necesario.

Retira con cuidado la cinta adhesiva cuando la laca de uñas esté completamente seca para terminar la pulsera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s