TASSEL _ necklace

Collaret-Tassel---Gloria-Fort

[cat] Tassel és un collaret per als més atrevits, on convergeixen diferents tècniques que podràs aplicar a peces més senzilles com el simple trenat dels cordons en la cadena per fer collarets més simples o boniques polseres amb l’ajuda d’uns clips pel cabell. A més, veuràs pas a pas la confecció de borles utilitzant una pinta o la personalització de les peces metàl·liques mitjançant l’esmalt d’ungles per fer el teu collaret encara més especial i personal. El resultat és un collaret espectacular i ple de color.

Material

45 cm de cadena d’anelles grans

6 mig disc pla amb 5 forats

31 Anelles ovalades

1 Tanca de mosquetó gran

13 Xafes obertes

Alicates pla

Esmalt d’ungles de diferents colors

Fil de cotó de diferents colors

Cinta adhesiva

Tisores

Pinta de pues amples

2 agulles de ganxo pel cabell

Trobaràs el material utilitzat en aquest link : Antiga Casa Sala

Muntatge

Amb les alicates plans, afegeix una baula en un extrem de la cadena d’anelles ovalades per fer l’anella per la tanca.

Col·locar el mosquetó amb una anella ovalada daurada en l’altre extrem de la cadena.

Tallar 16 trossos de fil de cotó de 2 m. cada un. Hem fet servir 4 tires de 4 colors diferents, però pots combinar els colors com més t’agradi. Passar els fils per la primera baula de la cadena i fer un nus simple en el centre de manera que els dos grups de fils tinguin la mateixa longitud.

Posar una agulla de ganxo per als cabells en cada grup de fils per fer el trenat. Començarem passant l’agulla a la següent baula de la cadena passant de baix a dalt. Passar la segona agulla per sobre de la que acabem de trenar i introduir la agulla per la següent baula de baix a dalt. Repetir aquest pas fins a acabar el trenat de tota la cadena.

Col·locar una xafa oberta daurada unint tots els fils del trenat en arribar al final de la cadena. Tallar tots els fils a uns 2 cm. de la xafa per formar una petita borla.

Posar cinta adhesiva al mig disc pla amb 5 forats formant un petit triangle al centre. Et resultarà més fàcil si fas servir els forats com a guia per alinear la cinta adhesiva. Pintar el triangle central amb l’esmalt d’ungles. Deixar assecar completament i donar una segona capa si fos necessari. Repetir el mateix procés en les 6 peces de mig disc pla. Pots combinar els colors com més t’agradi o pintar totes les peces del mateix color.

Un cop seques les peces, retirar amb cura la cinta adhesiva dels discos.

Mitjançant anelles ovalades, unir els discos als cordons trenats de la cadena. Distribuir les anelles de forma regular al llarg de la cadena i col·locar tots els discos alternant els colors.

Per realitzar les borles enroscarem diverses vegades el fil en les pues d’una pinta ample. Si volem que les borles quedin de la mateixa mida que la del trenat de la cadena haurem de donar 16 voltes.

Passar una anella ovalada pel centre dels fils a la part superior. Treure els fils de la pinta i col·locar una xafa oberta amb l’ajuda dels alicates plans al costat de l’anella ovalada. Tallar els fils per la part inferior de la borla.

Realitzar un total de 12 borles combinant els colors com vulguis. Amb l’ajuda dels alicates plans, enfilar cada borla en els discos plans alternant els colors per acabar el collaret.

Tassel-process-_-Gloria-Fort

[cast] Tassel es un collar para los más atrevidos, donde convergen diferentes técnicas que podrás aplicar a piezas más sencillas como el simple trenzado de los cordones en la cadena para hacer collares más simples o bonitas pulseras con la ayuda de unos horquillas para el pelo. Además, verás paso a paso la confección de borlas utilizando un peine o la personalización de las piezas metálicas mediante la laca de uñas para hacer tu collar aún más especial y personal. El resultado es un collar espectacular y lleno de colorido.

Material

45 cm de cadena de anillas grandes

6 medio disco plano con 5 agujeros

31 Anillas ovaladas

1 Cierre de mosquetón grande

13 Chafas abiertas

Alicates plano

Esmalte de uñas de diferentes colores

Hilo de algodón de diferentes colores

Cinta adhesiva

Tijeras

Un peine de púas anchas

2 horquillas del pelo

Encontrarás el material utilizado en este link: Antiga Casa Sala

Montaje

Con los alicates planos, añade un eslabón en un extremo de la cadena para hacer la anilla para el cierre. Engarzar el mosquetón con una anilla ovalada dorada en el otro extremo de la cadena.

Cortar 16 trozos de hilo de algodón de 2 m. cada uno. Hemos usado 4 tiras de 4 colores diferentes, pero puedes combinar los colores como más te guste.

Pasar los hilos por el primer eslabón de la cadena y hacer un nudo simple en el centro de forma que los dos grupos de hilos tengan la misma longitud.

Poner una horquilla para el pelo en cada grupo de hilos para realizar el trenzado. Empezaremos pasando una horquilla en el siguiente eslabón de la cadena pasando de abajo a arriba.

Pasar la segunda horquilla por encima de la que acabamos de trenzar e introducir la horquilla por el siguiente eslabón de abajo hacia arriba. Repetir este paso hasta terminar el trenzado de toda la cadena.

Colocar una chafa abierta dorada uniendo todos los hilos del trenzado al llegar al final de la cadena. Cortar todos los hilos a unos 2 cm. de la chafa para formar una pequeña borla.

Poner cinta adhesiva en el medio disco plano formando un pequeño triángulo en el centro. Te resultará más fácil si usas los agujeros como guía para alinear la cinta adhesiva.

Pintar el triángulo central con el esmalte de uñas. Dejar secar completamente y dar una segunda capa si fuera necesario. Repetir el mismo proceso en las 6 piezas. Puedes combinar los colores como más te guste o pintar todas las piezas del mismo color.

Una vez secas las piezas retirar con cuidado la cinta adhesiva de los medio discos planos.

Mediante anillas ovaladas, unir los discos a los cordones trenzados de la cadena. Distribuir las anillas de forma regular a lo largo de la cadena y colocar todas las piezas alternando los colores.

Para realizar las borlas enroscaremos varias veces el hilo en las púas de un peine ancho. Si queremos que las borlas queden del mismo tamaño que la del trenzado de la cadena deberemos dar 16 vueltas. Pasar una anilla ovalada por el centro de los hilos en la parte superior.

Sacar los hilos del peine y colocar una chafa abierta con la ayuda de los alicates planos junto a la anilla ovalada.

Cortar los hilos por la parte inferior de la borla. Realizar un total de 12 borlas combinando los colores como prefieras.

Con la ayuda de los alicates planos engarzar cada borla en los medios discos planos alternando los colores para terminar el collar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s