EL ARCA DE LAS LETRAS _ contes

Arca de las letras_c1

L’Arca de les lletres és una col·lecció de  29 contes del reconegut autor de contes infantils Carlos Reviejo i que he il·lustrat per a l’editorial Vicens Vives. Els contes estan recopilats en 5 volums i pertanyen a la col·lecció “La Espiral de las Letras” i han estat traduïts i adaptats al català, castellà, euskera, gallec i balear.

Es tracta d’una col·lecció de cinc llibres de contes per a què els primers lectors aprenguin les lletres de l’abecedari relacionant cada lletra amb un animal que és el protagonista del conte.

Les il·lustracions combinen dibuix i fotografia i són un fidel reflex de l’hàbitat de cada animal. D’aquesta manera, amb una il·lustració neta, de línies clares i contrastades i formes arrodonides, els petits lectors s’endinsen en històries actuals, imaginatives, divertides, tendres o en aventures plenes de valors com la solidaritat, l’amistat, l’humilitat, l’ecologia o el respecte.

Integrar il·lustració i fotografia requereix d’una tècnica acurada a fi que tots els elements quedin perfectament integrats i es repectin al màxim les perspectives i els punts de vista. Cobrir parts d’imatge que poden resultar poc adequades o ressaltar els aspectes realment importants es converteix en un veritable repte en moltes ocasions. Més de 200 planes on podem trobar balenes ballant hip-hop, gambetes que volen ser cantants, guineus vegetarians o vaques amb taques dels colors de l’arc de Sant Martí… un món de fantasia per ajudar en l’aprenentatge de les lletres de l’abecedari de forma divertida i amena als més petits.

arca-de-las-letras-libros-01

 

arca 3arca 2


 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s