NEÓN _ necklace

Collar Neon_Gloria Fort

[cat] Els colors fluorescents contenen un pigment que absorbeix el raigs ultraviolats invisibles i emet raigs visibles, el que dona com a resultat una pintura reflectant. Els colors neon criden l’atenció per la seva brillantor i per aquesta mateixa raó fan visible a qui els porta. El color flúor està de moda… de cap a peus… i la moda ha aprofitat les característiques del flúor per a crear prendes atrevides i afavoridores… Per aquesta raó, què millor que un collaret per coordinar amb les nostres prendes flúor? Neón és un collaret fresc, jove i molt fàcil de realitzar, amb un disseny minimalista i sencill que podràs personalitzar amb les boles de la forma i e color que més t’agradin.

Material

Fil de niló de 0,25 mm.

1 Tub ovalat gran de 51 mm de llarg amb un forat de 3 mm.

2 Tubs fins color Platejat 55 boles de vidre de 4 mm

2 chafas petites 2 mm Platejada

2 tapanudos platejats

2 anelles rodones de 5 x 0.7 mm platejadaes

22 cm de cadena gruixuda

1 tanca muntada platejada

Alicates plana i de tallar

Tisores

Trobaràs el material utilitzat en aquest link: Antiga Casa Sala

Muntatge

Enfilar 26 boles de 4 mm al fil de niló i el tub ovalat a continuació de les boles. Tancar el cercle fent diversos nusos i tallar els fils de niló sobrants i amagar el nus dins del tub ovalat.

Passar l’extrem d’un altre fil de niló dins del tub ovalat i enfilar 15 boles de vidre, 1 tub fi plata i 1 bola.

Enfilar el tapanusos passant el fil de niló pel centre. Lligar una xafa a l’extrem del fil de niló i aixafar la xafa amb les alicates plans. Tallar el fil sobrant.

Tancar el tapanudos amagant la xafa a l’interior. Tallar el fil de niló deixant uns 15 cm per l’altre extrem del tub ovalat i repetir els mateixos passos a l’altra banda.

Unir amb una anella rodona el tapanudos i 11 cm de cadena gruixuda a cada extrem i posar la tanca de mosquetó amb les alicates plans per acabar el collaret.

Neon-process-_-Gloria-Fort

[cast] Los colores fluorescentes contienen un pigmento que absorbe los rayos ultravioletas invisible y emite rayos visibles, lo que da como resultado una pintura reflectante. Los colores neón llaman la atención por su brillo y por esta misma razón hacen visible a quien los lleva. El color flúor está de moda… de pies a cabeza… y la moda ha aprovechado las características del flúor para crear prendas llamativas y favorecedoras… Por esta razón, ¿que mejor que un collar para coordinar con nuestras prendas flúor? Neón es un collar fresco, joven y muy fácil de realizar, con un diseño minimalista y sencillo que podràs personalizar con las bolas de la forma y el color que más te gusten.

Material

Hilo de nylon de 0,25 mm.

1 Tubo ovalado grande de 51 mm de largo con un agujero de 3 mm.

2 Tubos finos color Plateado

55 bolas de vidrio de 4 mm

2 chafas pequeñas 2 mm  plateadas

2 tapanudos plateados

2 anillas redondas de 5 x 0.7 mm plateadas

22 cm de cadena gruesa

1 cierre montado plateado

Alicates plana y de cortar

Tijeras

Encontrarás el material utilizado en este link: Antiga Casa Sala

Montaje

Enhebrar 26 bolas de 4 mm en el hilo de nylon y el tubo ovalado a continuación de las bolas. Cerrar el círculo haciendo varios nudos y cortar los hilos de nylon sobrantes y esconder el nudo dentro del tubo ovalado.

Pasar el extremo de otro hilo de nylon dentro del tubo ovalado y enhebrar 15 bolas de vidrio, 1 tubo fino plata y 1 bola.

Enhebrar el tapanudos pasando el hilo de nylon por el centro.

Anudar una chafa en el extremo del hilo de nylon y aplastar la chafa con los alicates planos. Cortar el hilo sobrante. Cerrar el tapanudos escondiendo la chafa en el interior.

Cortar el hilo de nylon dejando unos 15 cm por el otro extremo del tubo ovalado y repetir los mismos pasos en el otro lado.

Engarzar con una anilla redonda el tapanudos y 11 cm de cadena gruesa en cada extremo y poner el cierre de mosquetón con los alicates planos para terminar el collar.

 Neon-collaret-_-Gloria-Fort

One thought on “NEÓN _ necklace

  1. Retroenllaç: Original DIY Bold Neon Collar Necklace | Styleoholic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s