DENIM _ barrette

Pasador DENIM _ gloria fort

Ens hem proposat aprofitar fins a l’últim retall aquests vells texans que ja no fem servir i que anàvem a llençar. En aquest cas, amb el tutorial del passador DENIM, utilitzarem les travetes dels pantalons per fer uns preciosos passadors que podreu personalitzar d’un milió de formes diferents i als quals podreu donar el vostre toc exclusiu segons les vostres preferències. Us mostrem dues versions, una més sofisticada i glamurosa utilitzant brillants strass que queden perfectes sobre la tela vaquera. I una segona versió fent servir peces de plata vella amb formes de papallones i flors per a un look més informal i juvenil. Les possibilitats són infinites … Podeu utilitzar boles de colors, cosir o enganxar diferents granadures o pedreria, brodar rocalla o Miyuki … Tan ràpids i fàcils de realitzar que no et podràs resistir a tenir el teu!

07_Pasador strass

Material

Travetes d’un vaquer o jeans

Passador de cabell de nikel de 6 cm

Cola

Tisores

8 brillants de Strass ss29

Cordó de cotó de 0,5 mm

Agulla llanera

Papallona de metall petita

Flors metàl·liques

Fil i agulla de cosir

 

Muntatge

Descus les travetes del vaquer amb unes tisores de punta afilada. Mesura bé les teves travetes per escollir la mesura del passador més adequada, de 5, 6 o 8cm.

Per realitzar el PASSADOR DE STRASS, posa cola a la part de darrere de la tira de brillants i enganxa’ls a la part de davant de la traveta. Pressiona fins que quedin ben adherits.

Enfila l’agulla llanera amb uns 50 cm de cordó de cotó.  Realitza la puntada recta per sota de la meitat de cada brillant i passa en diagonal el cordó entre els dos brillants fins al strass següent. Realitza la mateixa puntada en sentit contrari formant creus entre els brillants de strass amb el cordó de cotó. Quan arribis al final, remata el cordó de cotó per la part de darrere de la traveta.

Posa cola a la part superior del passador de níquel i enganxa’l centrat en la part de darrere de la traveta. Pressiona lleugerament fins que quedi perfectament adherit.

Una versió més juvenil i informal és el PASSADOR DE PAPALLONES, realitzat amb peces petites metàl·liques de color plata vella. Per a aquesta versió només hem de cosir les peces a la traveta distribuint com més us agradi i seguir els mateixos passos.

Denim-process-_-Gloria-Fort