DENIM _ barrette

Pasador DENIM _ gloria fort

[cat] Ens hem proposat aprofitar fins a l’últim retall aquests vells texans que ja no fem servir i que anàvem a llençar. En aquest cas, amb el tutorial del passador DENIM, utilitzarem les travetes dels pantalons per fer uns preciosos passadors que podreu personalitzar d’un milió de formes diferents i als quals podreu donar el vostre toc exclusiu segons les vostres preferències. Us mostrem dues versions, una més sofisticada i glamurosa utilitzant brillants strass que queden perfectes sobre la tela vaquera. I una segona versió fent servir peces de plata vella amb formes de papallones i flors per a un look més informal i juvenil. Les possibilitats són infinites … Podeu utilitzar boles de colors, cosir o enganxar diferents granadures o pedreria, brodar rocalla o Miyuki … Tan ràpids i fàcils de realitzar que no et podràs resistir a tenir el teu!

07_Pasador strass

Material

Travetes d’un vaquer o jeans

Passador de cabell de nikel de 6 cm

Cola

Tisores

8 brillants de Strass ss29

Cordó de cotó de 0,5 mm

Agulla llanera

Papallona de metall petita

Flors metàl·liques

Fil i agulla de cosir

Trobaràs el material utilitzat en aquest link: Antiga Casa Sala

Muntatge

Descus les travetes del vaquer amb unes tisores de punta afilada. Mesura bé les teves travetes per escollir la mesura del passador més adequada, de 5, 6 o 8cm.

Per realitzar el PASSADOR DE STRASS, posa cola a la part de darrere de la tira de brillants i enganxa’ls a la part de davant de la traveta. Pressiona fins que quedin ben adherits.

Enfila l’agulla llanera amb uns 50 cm de cordó de cotó.  Realitza la puntada recta per sota de la meitat de cada brillant i passa en diagonal el cordó entre els dos brillants fins al strass següent. Realitza la mateixa puntada en sentit contrari formant creus entre els brillants de strass amb el cordó de cotó. Quan arribis al final, remata el cordó de cotó per la part de darrere de la traveta.

Posa cola a la part superior del passador de níquel i enganxa’l centrat en la part de darrere de la traveta. Pressiona lleugerament fins que quedi perfectament adherit.

Una versió més juvenil i informal és el PASSADOR DE PAPALLONES, realitzat amb peces petites metàl·liques de color plata vella. Per a aquesta versió només hem de cosir les peces a la traveta distribuint com més us agradi i seguir els mateixos passos.

Denim-process-_-Gloria-Fort

[cast]  Nos hemos propuesto aprovechar hasta el último retal esos viejos vaqueros que ya no usamos y que íbamos a tirar. En este caso, con el tutorial del pasador DENIM, vamos a utilizar las trabillas del pantalón para realizar unos preciosos pasadores que podréis personalizar de un millón de formas diferentes y a los que podréis dar vuestro toque exclusivo según vuestras preferencias. Os mostramos dos versiones, una más sofisticada y glamourosa utilizando brillantes strass que quedan perfectos sobre la tela vaquera. Y una segunda versión utilizando piezas de plata vieja con formas de mariposas y flores para un look más informal y juvenil. Las posibilidades son infinitas… podéis utilizar bolas de colores, coser o pegar diferentes abalorios o pedrería, bordar granito o miyuki… tan rápidos y fáciles de realizar que no te podrás resistir a tener el tuyo!

Material

Trabillas de un vaquero o jeans

Pasador de pelo de nikel de 6 cm

Pegamento

Tijeras

8 brillantes de Strass ss29 

Cordón de algodón de 0,5 mm 

Aguja lanera

Mariposa de metal pequeña 

Flores metálicas

Hilo y aguja de coser

Encontrarás el material utilizado en este link: Antiga Casa Sala

Montaje

Descose  las trabillas del vaquero con unas tijeras de punta afilada. Mide bien tus trabillas para escoger la medida del pasador más adecuada, de 5, 6 o 8cm.

Para realizar el PASADOR DE STRASS, pon pegamento en la parte de detrás de la tira de brillantes y pégalos en la parte de delante de la trabilla. Presiona hasta que queden bien adheridos.

Enhebra la aguja lanera con unos 50 cm de cordón de algodón. Realiza la puntada recta por debajo de la mitad de cada brillante y pasa en diagonal el cordón entre los dos brillantes hasta el strass siguiente.

Realiza la misma puntada en sentido contrario formando cruces entre los brillantes de strass con el cordón de algodón. Cuando llegues al final, remata el cordón de algodón por la parte de atrás de la trabilla.

Pon pegamento en la parte superior del pasador de níkel y pégalo centrado en la parte de atrás de la trabilla. Presiona ligeramente hasta que quede perfectamente adherido.

Una versión más juvenil e informal es el PASADOR DE MARIPOSAS, realizado con piezas pequeñas metálicas de color plata vieja. Para esta versión sólo tenemos que coser las piezas en la trabilla distribuyéndolas como más os guste y seguir los mismos pasos.