BLACK CROCHET necklace

Black crochet 04 _ Gloria Fort

El collaret BLACK CROCHET està realitzat amb una tècnica molt lliure del teixit de ganxet. Només s’utilitza el punt baix i requereix molt pocs materials. La seva confecció és molt simple i el més important és la improvisació, el que dóna com a resultat sempre formes diferents, el que fa que cada peça sigui única i especial.

Black crochet _ Gloria Fort

El material necessari és molt bàsic: una collaret d’acer amb tanca de rosca, fil de cotó del color que més us agradi i un ganxet adequat al gruix del fil. Jo he utilitzat un cable d’acer de color negre, però podeu utilitzar qualsevol color, ja que quedarà completament recobert pel fil. He utilitzat un fil de cotó egipci 100% negre del número 8 i un ganxet també del número 8.

01_ Material black crochet

En primer lloc cal recobrir tot el cable d’acer a punt baix, passant el fil al voltant del cable d’acer.

03_ black crochetPunto bajo ok

Un cop recobert tot el cable, farem la segona volta també a punt baix, però a la part de davant del collaret començarem a crear els forats de manera aleatòria. Per crear els forats s’ha de fer una cadeneta i saltar uns quants punts i tornar a unir amb un punt baix.

Blog plantilla

A partir d’aquesta tècnica bàsica anar teixint i repartint els forats al llarg del collaret com més ens agradin. El més bonic d’aquesta peça és precisament la seva asimetria.

05_ black crochet

Continuar teixint fins que el collaret tingui les dimensions que volgueu. És important anar emprovant el collaret al llarg del teixit per anar verificant que ens agrada la forma i que aquesta s’adapta bé al nostre coll.

Black crochet 03 _ Gloria Fort

I si ho prefereixes, encarrega el teu collaret exclusiu i únic. Una obra d’art al teu coll.

Tria colors i rocalla… i te l’enviem a casa!! Contacta per encàrrecs i preus.

One thought on “BLACK CROCHET necklace

  1. Retroenllaç: DIY: Collares con hilo y lana | popandcraft

Els comentaris estan tancats.