GEOMETRIC _ bracelet

Geometric _ Gloria Fort

Un disseny senzill, modern i elegant que podràs fer en un moment i lluir en qualsevol ocasió. En aquest cas us vam mostrar dos enfilats croats molt simples i fàcils de realitzar que a més podràs personalitzar al teu gust combinant els tubs de metall fi dels colors que prefereixis.

Material 

27 tubs fins del color que prefereixis

180 cm. de filferro de bonsai

Alicates de tallar

Muntatge

Subjecta els dos extrems del filferro de bonsai i enfila les tres primeres peces de tub fi. Desplaça el tub central fins a la meitat del filferro que tenim doblegat.

Doblega lleugerament el filferro de bonsai i situa les altres dues peces formant angle recte amb la primera. Enfila un altre tub fi entrecreuant els dos extrems del filferro de bonsai a l’interior del tub.

Desplaça el tub estirant dels dos extrems del filferro fins a formar el primer quadrat de la polsera.

Enfila un tub fi en cada extrem del filferro de bonsai. Enfila un altre tub fi entrecreuant els els extrems del filferro per formar el segon quadrat.
Esquema geometric cuadrado

Repeteix els últims passos fins a formar un total de 9 quadrats i haver col·locat els 27 tubs fins de metall seguint l’esquema.

Creua els dos extrems del filferro en el primer tub de la polsera per tancar el cercle i tiba bé el filferro.

Amb el filferro sobrant realitza un segon enfilat per reforçar l’estructura de la polsera.

Una vegada completat l’enfilat per segona vegada, talla el filferro sobrant amb les alicates de tallar per acabar la polsera.

Si vols, pots provar altres enfilats i colors o combinar diferents tubs de metall en la mateixa peça. Aquí tens una altra possibilitat amb enfilat creuat per crear triangles i tub fi daurat.

SONY DSCEsquema geometric triangulo

 

Geometric-process-_-Gloria-Fort