REIS D’ORIENT _ enrolla-t

S’acosten les festes de Nadal i és el moment de guarnir la casa… us proposo una divertida manualitat molt senzilla i que requereix molt poc material per a fer amb els més petits de la casa, els més esperats pels més menuts… els tres Reis d’Orient. Amb ells podeu guarnir l’arbre de Nadal, posar bossetes amb caramels al seu interior o completar el Pessebre que trobareu també per a descarregar en aquest enllaç… i el resultat és així de xulo. Us animeu?

REIS

08_ Reis d'Orient _ Gloria Fort

06_ Reis d'Orient _ Gloria Fort

download

Material_ 3 tubs de paper de wc, adhesiu universal i tisores.

01_ Reis d'Orient _ Gloria Fort

Imprimiu la plantilla en paper A-4. La plantilla està preparada a tamany per recobrir un rotlle de papaer de wc estàndar de 9,5 x 16 cm. Comproveu que les mides son correctes pel vostre rotlle de paper i que la impressió es realitza al 100% d’escala.

02_ Reis d'Orient _ Gloria Fort

Retalleu les plantilles i poseu adhesiu a la part del darrera de la impressió o al rotlle de paper.

03_ Reis d'Orient _ Gloria Fort

Enganxeu la plantilla al voltant del rotlle de paper de wc.

04_ Reis d'Orient _ Gloria Fort

Repetir la mateixa operació per a totes les figures.

05_ Reis d'Orient _ Gloria Fort

Pots completar el teu naixement amb PESSEBRE i PASTORET!

BON NADAL!!

 

No et perdis els altres personatges del PROJECTE ENROLLA-T

I si no vols perdre’t ni un dels nous personatges, no oblidis subscriure’t per rebre directament al teu correu l’avís de cada publicació en glòria fort _ illustration & design

__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort i són només per ús personal. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort y son sólo para uso personal. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort and are for personal use only. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.