DUENDE _ earrings

Pendientes Duende 3

Moltes vegades la natura ens brida l’oportunitat de gaudir de peces increïbles que podem incorporar, per que no, als nostres dissenys de bijuteria. En aquest tutorial us proposem crear aquestes precioses arracades utilitzant glans i combinant-los amb peces en metall color or vell que li aporten un acabat rústic però molt elegant alhora. Les glans són un fruit característic de diversos tipus d’arbres com el roure, l’alzina, la surera i el roure i les podem trobar fàcilment durant qualsevol passeig de tardor. Podeu utilitzar qualsevol color d’esmalt d’ungles per personalitzar al vostre gust les arracades i també combinar-lo amb altres colors o materials per a la bola central … aconseguireu una peça moderna, natural i amb molta personalitat, com si un follet del bosc l’hagués dissenyat només per a tu … no us sembla una idea preciosa?

Material

Glans

Esmalt d’ungles

2 Arracades amb pressió de base circular de 9mm. Color Oro Vell

2 Boles de metall de 8mm.

2 Encasts plans 0,8 x 40 mm. Color Or Vell

2 Anelles rodona de 5 x 0,7 mm. Color Or Vell

Punxó per foradar o agulla gruixuda

Alicates pla i d’enfilar

 

Muntatge

Escollir dos glans que tinguin una grandària semblant. Retirar el fruit i amb l’ajuda del punxó o una agulla gruixuda realitzar un petit forat.

Amb esmalt d’ungles del color que prefereixis, pintar la part interior de la gla. Deixar assecar completament i donar una segona capa d’esmalt si fos necessari.

Enfilar en l’encast pla de color or vell una bola de metall de 8mm i passar-ho a través del forat que hem realitzat a la gla.

Formar un cèrcol enroscant l’extrem del filferro de l’encast pla amb les alicates d’enfilar. Perfeccionar el cèrcol i aplanar amb l’ajuda de les alicates planes.

Obrir una anella rodona amb les alicates planes i col·locar el cèrcol que hem realitzat en l’encast i l’anella de l’arracada de base circular dins del cèrcol. Tancar l’anella i col·locar la pressió per arracades en la part de darrere per acabar.

Repetir els mateixos passos per fer l’altre arracada.

DUENDE-process-_-Gloria-Fort