CRAYON _ ring

Anillo CRAYON_Gloria Fort

Sovint els objectes més senzills i quotidians, aquells que anàvem a rebutjar, ens poden donar una sorpresa si els donem una segona oportunitat. Amb ells podem crear coses noves i innovadores només aplicant una mica de creativitat. L’anell CRAYON que us proposem és un bon exemple. Tots tenim a casa restes de llapis de colors que han quedat massa curts com per ser usats o que simplement ja no utilitzem perquè els hem reemplaçat per altres més nous. Però per què llençar-los? Els anomenats llapis de crayon són els més comuns i tenen al seu interior una mina composta bàsicament de cera i pigment de color, el que dóna a les mines un acabat brillant i suau que combina a la perfecció amb l’argila polimèrica. Us proposem reutilitzar els vells llapis per crear aquest modern i atrevit anell que podeu personalitzar amb diferents colors d’argila polimèrica amb diferents combinacions de colors de les mines i la seva posició … les possibilitats de crear peces sempre diferents són gairebé infinites!

Anell blog

Material

Anell de base quadrada amb rivet 21 x 21 mm

Pastilla d’argila polimèrica per modelar

Corró

Restes de llapis de colors de crayón

Ganiveta

 

Muntatge

Talla amb cura el recobriment de fusta dels llapis i extreu la mina de color del seu interior procurant que no s’espatlli.

Retira els trossos de fusta procurant que la mina del color no es trenqui. Pots utilitzar tants colors com vulguis.

Pasta i estira l’argila polimèrica amb un corró fins a aconseguir una placa llisa d’aproximadament 2-3 mm de grossor.

Col·loca la base de l’anell de cap per avall sobre la placa d’argila polimèrica estirada i talla la massa a tot al voltant amb l’ajuda d’una ganiveta.

Retira l’argila polimèrica sobrant del voltant de la base de l’anell amb la ganiveta procurant que ens quedi una placa regular i que sobresurti una mica de la base de l’anell.

Col·loca la mina del primer color en la posició desitjada i pressiona lleugerament per enfonsar-la en l’argila polimèrica. Col·loca la resta de les mines de la mateixa forma.

Posa l’anell en el forn seguint les instruccions del fabricant fins que l’argila polimèrica endureixi completament.

Treu l’anell del forn i deixa refredar. Talla les mines sobrants per tots dos costats posant la base de l’anell de cap per avall sobre una superfície plana i poleix els contorns amb la fulla per acabar l’anell.

Crayon-process-_-Gloria-Fort