CRAYON _ ring

Anillo CRAYON_Gloria Fort

[cat] Sovint els objectes més senzills i quotidians, aquells que anàvem a rebutjar, ens poden donar una sorpresa si els donem una segona oportunitat. Amb ells podem crear coses noves i innovadores només aplicant una mica de creativitat. L’anell CRAYON que us proposem és un bon exemple. Tots tenim a casa restes de llapis de colors que han quedat massa curts com per ser usats o que simplement ja no utilitzem perquè els hem reemplaçat per altres més nous. Però per què llençar-los? Els anomenats llapis de crayon són els més comuns i tenen al seu interior una mina composta bàsicament de cera i pigment de color, el que dóna a les mines un acabat brillant i suau que combina a la perfecció amb l’argila polimèrica. Us proposem reutilitzar els vells llapis per crear aquest modern i atrevit anell que podeu personalitzar amb diferents colors d’argila polimèrica amb diferents combinacions de colors de les mines i la seva posició … les possibilitats de crear peces sempre diferents són gairebé infinites!

Anell blog

Material

Anello base quadrada amb rivet 21 x 21 mm

Pastilla d’argila polimèrica per modelar

Corró

Restes de llapis de colors de crayón

Ganiveta

Trobaràs el material utilitzat en aquest link:Antiga Casa Sala

Muntatge

Talla amb cura el recobriment de fusta dels llapis i extreu la mina de color del seu interior procurant que no s’espatlli.

Retira els trossos de fusta procurant que la mina del color no es trenqui. Pots utilitzar tants colors com vulguis.

Pasta i estira l’argila polimèrica amb un corró fins a aconseguir una placa llisa d’aproximadament 2-3 mm de grossor.

Col·loca la base de l’anell de cap per avall sobre la placa d’argila polimèrica estirada i talla la massa a tot al voltant amb l’ajuda d’una ganiveta.

Retira l’argila polimèrica sobrant del voltant de la base de l’anell amb la ganiveta procurant que ens quedi una placa regular i que sobresurti una mica de la base de l’anell.

Col·loca la mina del primer color en la posició desitjada i pressiona lleugerament per enfonsar-la en l’argila polimèrica. Col·loca la resta de les mines de la mateixa forma.

Posa l’anell en el forn seguint les instruccions del fabricant fins que l’argila polimèrica endureixi completament.

Treu l’anell del forn i deixa refredar. Talla les mines sobrants per tots dos costats posant la base de l’anell de cap per avall sobre una superfície plana i poleix els contorns amb la fulla per acabar l’anell.

Crayon-process-_-Gloria-Fort

[cast]  A menudo los objetos más sencillos y cotidianos, aquellos que íbamos a desechar, nos pueden dar una sorpresa si les damos una segunda oportunidad. Con ellos podemos crear cosas nuevas e innovadoras sólo aplicando un poco de creatividad. El anillo CRAYON que os proponemos es un buen ejemplo. Todos tenemos en casa restos de lápices de colores que han quedado demasiado cortos como para ser usados o que simplemente ya no utilizamos por que los hemos reemplazado por otros más nuevos. Pero ¿porqué tirarlos? Los llamados lápices de crayón son los más comunes y tienen en su interior una mina compuesta básicamente de cera y pigmento de color, lo que da a las minas un acabado brillante y suave que combina a la perfección con la arcilla polimérica. Os proponemos reutilizar los viejos lápices para crear este moderno y atrevido anillo que podéis personalizar con diferentes colores de arcilla polimérica con diferentes combinaciones de colores de las minas y su posición… las posibilidades de crear piezas siempre diferentes son casi infinitas!

Material

Anillo base cuadrada con ribete 21 x 21 mm 

Pastilla de arcilla polimérica para moldear

Rodillo

Restos de lápices de colores de crayón

Cuchilla

Encontrarás el material utilizado en este link: Antiga Casa Sala

Montaje

Corta con cuidado el recubrimiento de madera de los lápices y extrae la mina de color de su interior procurando que no se estropee.

Retira los trozos de madera procurando que la mina del color no se rompa. Puedes utilizar tantos colores como quieras.

Amasa y estira la arcilla polimérica con un rodillo hasta conseguir una placa lisa de aproximadamente 2-3 mm de grosor.

Coloca la base del anillo boca abajo sobre la placa de arcilla polimérica estirada y corta la masa a todo alrededor con la ayuda de una cuchilla.

Retira la arcilla polimérica sobrante de alrededor de la base del anillo con la cuchilla procurando que nos quede una placa regular y que sobresalga un poco de la base del anillo.

Coloca la mina del primer color en la posición deseada y presiona ligeramente para hundirla en la arcilla polimérica. Coloca el resto de las minas de la misma forma.

Pon el anillo en el horno siguiendo las instrucciones del fabricante hasta que la arcilla polimérica endurezca completamente.

Saca el anillo del horno y deja enfriar. Corta las minas sobrantes por ambos lados poniendo la base del anillo boca abajo sobre una superficie plana y pule los contornos con la cuchilla para terminar el anillo.

Anillo CRAYON