CONSTELLATION _ necklace

Collaret Constellation

[cat] En astrologia, el zodíac està basat en la divisió en dotze parts iguals de la banda celeste sobre la qual tracen les seves trajectòries el Sol, la Lluna, i els planetes, avançant un sector per cada mes de l’any. Cada sector conté la constel·lació tradicional a la qual deu el seu nom. CONSTELLATION és una peça que reprodueix les constel·lacions dels diferents signes del zodíac utilitzant una senzilla placa de metall i brillants Swarovski de diferents mides per a simular les estrelles. La placa de metall d’or vell i el cautxú buit aporten a la peça una gran modernitat, simplicitat i elegància. Podeu descarregar els dibuixos de totes les constel·lacions per triar la que més us agradi, per lluir la vostra o per fer un regal personalitzat … i si no us agraden els signes zodiacals o desconeixeu el signe però voleu fer un regal amb molt d’estil, podeu triar l’Óssa Major.

Constellation estrelles _ Gloria FortConstellation Taurus _ Gloria Fort

Material

Centre de placa de 43 mm per a cautxú

40 cm de cautxú buit de 3 mm

1 Tanca de mosquetó muntada gran de color oro vell amb terminals de 12,5 x 6,5 mm

1 Estel per penjar

1 Anella rodona de 5 x 0,7 mm. Color Or vell

Cola

Pedres per encolar Swarovski de 2 grandàries diferents

Punxó per foradar

Alicates pla

Tisores

Retolador

Pinces

Regla

Trobaràs el material utilitzat en aquest link: Antiga Casa Sala

Muntatge

Descarregar i imprimir la plantilla de les constel·lacions en aquest enllaç: Constelacion esquema. Retallar la circumferència de la constel·lació triada.

Constelación esquema
Perforar amb el punxó al centre de cadascun dels punts que simulen els estels de la constel·lació.

Col·locar la plantilla al centre de la placa i marcar els punts amb un retolador.

Amb el punxó i una regla, marcar les línies entre els punts seguint l’esquema. Passar diverses vegades el punxó en els dos sentits perquè la línia sigui més visible.

Aplicar una mica de cola en la part posterior del brillant i situar la pedra en el seu lloc amb l’ajuda d’una pinces. Pressionar lleugerament i deixar assecar. Encolar de la mateixa forma tots els brillants de la constel·lació triada seguint l’esquema.

Tallar dos trossos de 20 cm cadascun de cautxú buit de color negre. Posar una mica d’adhesiu en un dels extrems de l’encaix de la placa i introduir el cautxú buit fins a cobrir completament l’encaix. Repetir en l’altre costat.

Col·locar la tanca muntada gran amb mosquetó de color oro vell a banda i banda del cautxú. Posar el cautxú en el terminal i aixafar un dels costats amb l’ajuda de les alicates planes. Realitzar la mateixa operació amb l’altre costat del terminal i estrènyer bé amb les alicates.

Encolar un brillant gran al centre de l’estel de metall de color oro vell. Amb l’ajuda d’una anella rodona, col·locar l’estel com a adorn en l’anella del mosquetó per acabar el collaret.

 

Constellation-process-_-Gloria-Fort

[cast]  En astrología, el zodiaco está basado en la división en doce partes iguales de la banda celeste sobre la cual trazan sus trayectorias el Sol, la Luna, y los planetas, avanzando un sector por cada mes del año. Cada sector contiene la constelación tradicional a la que debe su nombre. CONSTELLATION es una pieza que reproduce las constelaciones de los diferentes signos del zodíaco utilizando una sencilla placa de metal y brillantes Swarovski de diferentes tamaños para simular las estrellas. La placa de metal de oro viejo y el caucho hueco aportan a la pieza una gran modernidad, simplicidad y elegancia. Podéis descargar los dibujos de todas las constelaciones para elegir la que más os guste, para lucir la vuestra o para hacer un regalo personalizado… y si no os gustan los signos zodiacales o desconocéis el signo pero queréis hacer un regalo con mucho estilo, podéis elegir la Osa Mayor.

Material

Centro de placa de 43 mm para caucho

40 cm de caucho hueco de 3 mm

1 Cierre montado grande de color oro viejo con terminales de 12,5 x 6,5 mm

1 Estrella para colgar

1 Anilla redonda de 5 x 0,7 mm. Color Oro Viejo

Pegamento

Piedras para pegar Swarovski de 2 tamaños diferentes

Punzón para agujerear

Alicates plano

Tijeras

Rotulador

Pinzas

Regla

Encontrarás el material utilizado en este link: Antiga Casa Sala

Montaje

Descargar e imprimir la plantilla de las constelaciones en este enlace: Constelacion esquema. Recortar la circunferencia de la constelación elegida.

 

Perforar con el punzón en el centro de cada uno de los puntos que simulan las estrellas de la constelación.

Colocar la plantilla en el centro de la placa y marcar los puntos con un rotulador.

Con el punzón y una regla, marcar las líneas entre los puntos siguiendo el esquema. Pasar varias veces el punzón en ambas direcciones para que la línea sea más visible.

Aplicar un poco de pegamento en la parte posterior del brillante y situar la piedra en su lugar con la ayuda de una pinzas. Presionar ligeramente y dejar secar. Encolar de la misma forma todos los brillantes de la constelación elegida siguiendo el esquema.

Cortar dos trozos de 20 cm cada uno de caucho hueco de color negro. Poner un poco de adhesivo en uno de los extremos del engarce de la placa e introducir el caucho hueco hasta cubrir completamente en engarce. Repetir en el otro lado.

Colocar el cierre montado grande con mosquetón de color oro viejo a ambos lados del caucho. Poner el caucho en el terminal y aplastar uno de los lados con la ayuda de los alicates planos. Realizar la misma operación con el otro lado del terminal y apretar bien con los alicates.

Pegar un brillante grande en el centro de la estrella de metal de color oro viejo. Con la ayuda de una anilla redonda, colocarla como adorno en la anilla del mosquetón para terminar el collar.

estrella

One thought on “CONSTELLATION _ necklace

  1. Retroenllaç: DIY Statement Constellation Necklace To Rock | Styleoholic

Els comentaris estan tancats.