CONSTELLATION _ necklace

Collaret Constellation

En astrologia, el zodíac està basat en la divisió en dotze parts iguals de la banda celeste sobre la qual tracen les seves trajectòries el Sol, la Lluna, i els planetes, avançant un sector per cada mes de l’any. Cada sector conté la constel·lació tradicional a la qual deu el seu nom. CONSTELLATION és una peça que reprodueix les constel·lacions dels diferents signes del zodíac utilitzant una senzilla placa de metall i brillants Swarovski de diferents mides per a simular les estrelles. La placa de metall d’or vell i el cautxú buit aporten a la peça una gran modernitat, simplicitat i elegància. Podeu descarregar els dibuixos de totes les constel·lacions per triar la que més us agradi, per lluir la vostra o per fer un regal personalitzat … i si no us agraden els signes zodiacals o desconeixeu el signe però voleu fer un regal amb molt d’estil, podeu triar l’Óssa Major.

Constellation estrelles _ Gloria FortConstellation Taurus _ Gloria Fort

Material

Centre de placa de 43 mm per a cautxú

40 cm de cautxú buit de 3 mm

1 Tanca de mosquetó muntada gran de color oro vell amb terminals de 12,5 x 6,5 mm

1 Estel per penjar

1 Anella rodona de 5 x 0,7 mm. Color Or vell

Cola

Pedres per encolar Swarovski de 2 grandàries diferents

Punxó per foradar

Alicates pla

Tisores

Retolador

Pinces

Regla

 

Muntatge

Descarregar i imprimir la plantilla de les constel·lacions en aquest enllaç: Constelacion esquema. Retallar la circumferència de la constel·lació triada.

Constelación esquema
Perforar amb el punxó al centre de cadascun dels punts que simulen els estels de la constel·lació.

Col·locar la plantilla al centre de la placa i marcar els punts amb un retolador.

Amb el punxó i una regla, marcar les línies entre els punts seguint l’esquema. Passar diverses vegades el punxó en els dos sentits perquè la línia sigui més visible.

Aplicar una mica de cola en la part posterior del brillant i situar la pedra en el seu lloc amb l’ajuda d’una pinces. Pressionar lleugerament i deixar assecar. Encolar de la mateixa forma tots els brillants de la constel·lació triada seguint l’esquema.

Tallar dos trossos de 20 cm cadascun de cautxú buit de color negre. Posar una mica d’adhesiu en un dels extrems de l’encaix de la placa i introduir el cautxú buit fins a cobrir completament l’encaix. Repetir en l’altre costat.

Col·locar la tanca muntada gran amb mosquetó de color oro vell a banda i banda del cautxú. Posar el cautxú en el terminal i aixafar un dels costats amb l’ajuda de les alicates planes. Realitzar la mateixa operació amb l’altre costat del terminal i estrènyer bé amb les alicates.

Encolar un brillant gran al centre de l’estel de metall de color oro vell. Amb l’ajuda d’una anella rodona, col·locar l’estel com a adorn en l’anella del mosquetó per acabar el collaret.

 

Constellation-process-_-Gloria-Fort

estrella

One thought on “CONSTELLATION _ necklace

  1. Retroenllaç: DIY Statement Constellation Necklace To Rock | Styleoholic

Els comentaris estan tancats.