CANÇONS POPULARS _ t-shirts

Samarretes-Gloria-Fort

[cat] Les samarretes son per a l’estiu…
Així de guapos poden anar els petits de casa aquest estiu lluint les seves cançons preferides a la samarreta…. Dissenys de cançons populars per a Samaterra Cat!!

L’empresa Samaterra, especialitzada en creació i comercialització de productes relacionats amb la cultura i les tradicions de Catalunya em va proposar realitzar les il·lustracions per una petita col·lecció de samarretes infantils.

En aquest cas he realitzat el disseny de varies samarretes que il·lustren cançons populars catalanes amb un disseny fresc i actual pensat per als més petits.

Samaterra comercialitza aquestes samarretes des de la talla 6 mesos a la 7-8 anys, en màniga curta, màniga llarga i dessuadora.

Podeu trobar més informació de cada model fent clic directament sobre la imatge.

En JAN PETIT BALLA nado-600x600PLOU i FA SOL nado-600x600

SOL SOLET nado-600x600Cargol treu banya nado -600x600

comprar

[cast] Las camisetas son para el verano … Así de guapos pueden ir los pequeños de casa este verano luciendo sus canciones favoritas en la camiseta …. Diseños de canciones populares para Samaterra.Cat!!

La empresa Samaterra, especializada en creación y comercialización de productos relacionados con la cultura y las tradiciones de Cataluña me propuso realizar las ilustraciones para una pequeña colección de camisetas infantiles. En este caso he realizado el diseño de varias camisetas que ilustran canciones populares catalanas con un diseño fresco y actual pensada para los más pequeños.

Samaterra comercializa estas camisetas desde la talla 6 meses a la 7-8 años, en manga corta, manga larga y sudadera.

Podèis encontrar más información de cada modelo haciendo clic directamente sobre la imagen.

Comprar camisetas

Samarretes-gespa-Gloria-Fort

corda_-Gloria-Fort