PEARL NIGHT _ ring

Anell PEARLNIGHT

L’anell PEARL NIGHT combina elements tan clàssics en bijuteria com la tècnica del peiot parell i les perles naturals barroques de riu però amb un muntatge i concepte d’anell completament nou, diferent i original. Podeu personalitzar aquest anell segons les vostres preferències … utilitzar diferents colors de Miyuki, Toho, delicas o rocalla i reemplaçar la perla central per qualsevol altra bola o peça metàl·lica. El teixit de peiot per realitzar la peça és molt bàsic i resulta ideal a qui vulgui iniciar-se en aquesta tècnica amb un resultat elegant i modern.

PEARL-NIGHT-anell-_-Gloria-Fort

Material

1 Perla de riu plana barroca blanca 9-10 mm forat 2,2 mm

Cilindre TOHO-TREASURE matisat gris 11/0 de 1.8mm

2 Boles de metall de color platejat de 3 mm

Un tros de filferro o una enfilada amb anella 0.8 x 40mm Plata Vella

Fil S-Lon AA de color negre

Agulla de cosir fina d’acer Nº 12

Alicates de tallar

Tisores

 

Muntatge

Tallar aproximadament 1 m. de fil i enfilar l’agulla fina d’acer. Inserir un cilindre i tornar a passar el fil pel forat formant un bucle per fixar el cilindre i evitar que es desplaci. Enfilar un total de 10 cilindres.

Peyote-par-esquema-01

Enfilar un nou cilindre, el número 11 i introduir l’agulla en el cilindre 9.

Peyote-par-esquema-02

Enfilar un cilindre de nou i saltar un cilindre de la primera fila per tornar a passar pel següent. Repetir el mateix procés fins arribar al cilindre 1.

Peyote-par-esquema-03

Inserir un nou cilindre i repetir l’enfilat fins a aconseguir una longitud d’entre 5,5-6 cm segons sigui el contorn del dit i la mida de la perla. Rematar els fils d’ambdós extrems passant en diagonal per dins dels cilindres en ziga-zaga.

Insereix el filferro pel centre dels cilindres dels dos extrems i talla amb les alicates el filferro que sobresurti del teixit.

Cosir la bola de metall a l’exterior de l’un dels costats del teixit de peiot, la perla de riu barroca a la part central i una altra bola de metall a l’altra banda del teixit. Travessar diverses les tres peces amb el fil de banda a banda perquè quedi ben subjecte, rematar el fil i tallar.

Pearlnight-ring-process-_-Gloria-Fort

I si t’agrada el disseny, coordina’l amb el collaret PEARL NIGHT

Pearl-night-conjunt_Gloria-Fort