PEARL NIGHT _ ring

Anell PEARLNIGHT

[cat] L’anell PEARLNIGHT combina elements tan clàssics en bijuteria com la tècnica del peiot parell i les perles naturals barroques de riu però amb un muntatge i concepte d’anell completament nou, diferent i original. Podeu personalitzar aquest anell segons les vostres preferències … utilitzar diferents colors de Miyuki, Toho, delicas o rocalla i reemplaçar la perla central per qualsevol altra bola o peça metàl·lica. El teixit de peiot per realitzar la peça és molt bàsic i resulta ideal a qui vulgui iniciar-se en aquesta tècnica amb un resultat elegant i modern.

PEARL-NIGHT-anell-_-Gloria-Fort

Material

1 Perla de riu plana barroca blanca 9-10 mm forat 2,2 mm

Cilindre TOHO-TREASURE matisat gris 11/0 de 1.8mm

2 Boles de metall de color platejat de 3 mm

Un tros de filferro o una enfilada amb anella 0.8 x 40mm Plata Vella

Fil S-Lon AA de color negre

Agulla de cosir fina d’acer Nº 12

Alicates de tallar

Tisores

Trobaràs el material utilitzat en aquest link: Antiga Casa Sala

Muntatge

Tallar aproximadament 1 m. de fil i enfilar l’agulla fina d’acer. Inserir un cilindre i tornar a passar el fil pel forat formant un bucle per fixar el cilindre i evitar que es desplaci. Enfilar un total de 10 cilindres.

Peyote-par-esquema-01

Enfilar un nou cilindre, el número 11 i introduir l’agulla en el cilindre 9.

Peyote-par-esquema-02

Enfilar un cilindre de nou i saltar un cilindre de la primera fila per tornar a passar pel següent. Repetir el mateix procés fins arribar al cilindre 1.

Peyote-par-esquema-03

Inserir un nou cilindre i repetir l’enfilat fins a aconseguir una longitud d’entre 5,5-6 cm segons sigui el contorn del dit i la mida de la perla. Rematar els fils d’ambdós extrems passant en diagonal per dins dels cilindres en ziga-zaga.

Insereix el filferro pel centre dels cilindres dels dos extrems i talla amb les alicates el filferro que sobresurti del teixit.

Cosir la bola de metall a l’exterior de l’un dels costats del teixit de peiot, la perla de riu barroca a la part central i una altra bola de metall a l’altra banda del teixit. Travessar diverses les tres peces amb el fil de banda a banda perquè quedi ben subjecte, rematar el fil i tallar.

I si t’agrada el disseny, coordina’l amb el collaret PEARL NIGHT

Pearlnight-ring-process-_-Gloria-Fort

[cast]  El anillo PEARLNIGHT combina elementos tan clásicos en bisutería como la técnica del peyote par y las perlas naturales barrocas de rio pero con un montaje y concepto de anillo completamente nuevo, diferente y original. Podéis personalizar este anillo según vuestras preferencias… usar diferentes colores de miyuki, toho, delicas o rocalla y reemplazar la perla central por cualquier otra bola o pieza metálica. El tejido de peyote para realizar la pieza es muy básico y resulta ideal para quién desee iniciarse en esta técnica con un resultado elegante y moderno.

Material

1 Perla de río plana barroca blanca 9-10 mm agujero 2,2 mm

Cilindro TOHO-TREASURE matizado gris 11/0 de 1.8mm

Bolas de metal de color plateado de 3mm, agujero de 1mm

Un trozo de alambre o un engarce con anilla 0.8 x 40mm Plata Vieja

Hilo S-Lon AA de color negro

Aguja de coser fina de acero Nº 12

Alicates de cortar

Tijeras

Encontrarás el material utilizado en este link: Antiga Casa Sala

Montaje

Cortar aproximadamente 1 m. de hilo y enhebrar la aguja fina de acero. Insertar un cilindro y volver a pasar el hilo por el agujero formando un bucle para fijar el cilindro y evitar que se desplace. Insertar un total de 10 cilindros.

Peyote-par-esquema-01

Insertar un nuevo cilindro, el número 11 e introducir la aguja en el cilindro 9.

Peyote-par-esquema-02

Enhebrar un cilindro de nuevo y saltar un cilindro de la primera fila para volver a pasar por el siguiente. Repetir el mismo proceso hasta llegar al cilindro 1.

Peyote-par-esquema-03

Insertar un nuevo cilindro y repetir el enhebrado hasta conseguir una longitud de entre 5,5 – 6 cm según sea el contorno del dedo y el tamaño de la perla. 

Rematar los hilos de ambos extremos pasándolos en diagonal por dentro de los cilindros en zigzag.

Insertar el alambre por el centro de los cilindros de ambos extremos y cortar con los alicates el alambre que sobresalga del tejido.

Coser la bola de metal en el exterior del uno de los lados del tejido de peyote, la perla de río barroca en la parte central y otra bola de metal en el otro lado del tejido. Atravesar varias las tres piezas con el hilo de lado a lado para que quede bien sujeto, rematar el hilo y cortar.

Y si te gusta el diseño, puedes coordinarlo con el collar PEARL NIGHT

Pearl-night-conjunt_Gloria-Fort