PEARL NIGHT _ necklace

Collar-PEARLNIGHT_-Gloria-Fort

Aquest penjoll realitzat amb delicas Toho està realitzat amb una tècnica molt bàsica del peiot parell, el que el fa molt adequat per a principiants. L’elegància del disseny rau en una simple torsió del teixit de peiot, destacant la perla natural barroca del centre del penjoll. La senzillesa i simplicitat converteixen aquest collaret elegant i modern en un complement perfecte per a qualsevol ocasió. Podeu personalitzar aquesta peça segons les vostres preferències … utilitzar diferents colors de delicas, reemplaçar la perla central per qualsevol altra bola o peça metàl·lica, fer-lo més ample o estret o variar la seva longitud.

Material

1 Perla de riu plana barroca blanca 9-10 mm forat 2,2 mm

Cilindre TOHO-TREASURE matisat gris 11/0 de 1.8mm

2 Boles de metall de color platejat de 3 mm, forat d’1 mm

1 tanca de mosquetó muntat platejat

Cordó de cotó encerat de color negre de 2 mm

Fil S-Lon AA de color negre

Agulla de cosir fina d’acer Nº 12

Alicates plana

Tisores

 

Muntatge

Talla 1,5 m. de fil de color negre, enfila l’agulla fina i enfila un cilindre. Torna a passar el fil pel forat formant un bucle per fixar el cilindre i evitar que es desplaci.

Enfila un total de 8 cilindres en el fil.

Peyote-par-esquema-01

Enfila un nou cilindre, el número 9 i introdueix l’agulla en el cilindre 7.

Peyote-par-esquema-02

Enfila un nou cilindre i salta un cilindre de la primera fila per tornar a passar pel següent. Repeteix el mateix procés fins arribar al cilindre 1.

Peyote-par-esquema-03

Enfila un nou cilindre i torna a repetir l’enfilat de baix a dalt o gira la peça per fer-ho sempre en la mateixa direcció. Segueix enfilant els cilindres de la mateixa manera fins a aconseguir una tira de peiot de 9,5 cm.

Gira els dos extrems de la peça en sentit contrari i uneix les dues puntes formant un bucle. Els dos extrems han d’encaixar com si es tractés de les peces d’un puzle. Si no coincideixen has de treure o afegir una volta perquè encaixin.

Cus els dos extrems passant el fil pel cilindre d’un costat i de l’altre alternativament. Remata els fils enfilant en diagonal pel centre dels cilindres en diverses direccions.

Enfila l’agulla i cus la bola de metall de color platejat de 3 mm a l’exterior de l’un dels costats del teixit de peiot, la perla de riu barroca a la part central i una altra bola de metall a l’altra banda del teixit. Travessa diverses vegades de costat a costat per fixar bé totes les peces i remata el fil passant-ho per l’interior dels cilindres.

Talla 42 cm de cordó de cotó encerat de color negre i col·loca la tanca amb mosquetó amb el alicates pla en els extrems. Passa el cordó per l’interior de l’anella del teixit de peiot per finalitzar el collaret.

Pearlnight-necklace-process-_-Gloria-Fort

I si t’agrada el disseny, coordina’l amb l’anell PEARL NIGHT.

Pearl-night-conjunt_Gloria-Fort