CHAN LUU 3D _ bracelet

Polsera-CHAN-LUU-3D-_-Gloria-Fort

A partir del nuat de les ja clàssiques i populars polseres Chan Luu hem dissenyat una versió 3D utilitzant 3 cordons en comptes dels dos cordons clàssics en aquest tipus de nuat . Els tres cordons ens permeten crear un enfilat tridimensional que, amb un efecte en espiral, crea un bonica i original polsera . La tècnica bàsica és senzilla i es realitza de la mateixa manera que la Chan Luu tradicional, però en aquest cas enfilarem tres vegades utilitzant els cordons de dos en dos. El resultat és realment molt original i espectacular. A més, podràs personalitzar la polsera amb els colors o abaloris que més t’agradin … una tècnica molt versàtil i fàcil de realitzar que admet multitud de variants.

Material

Peça ovalada amb 2 forats o botó

Cuir de 1,5 mm

Cilindre TOHO-TREASURE 11/0 de 1.8mm de 3 colors diferents

Fil i agulla fina

Tisores

Cola de cianocrilat

 

Muntatge

Per començar, tallarem dues tires de cuir de 1,5 mm, una de 75 cm i una altra de 50 cm. Enfilar la peça ovalada o el botó en el centre de la tira de cuir més llarga. Amb la tira curta farem un nus escorredor per unir els tres caps. Començar doblegant el cuir uns 3 cm en un extrem.

01_Nudo corredizo

Enrotllar amb l’extrem llarg de la tira de cuir donant diverses voltes per sobre dels fils i introduir l’extrem per l’anella de cordó. Estirar dels extrems per tancar el nus.

Tallar l’extrem del cuir sobrant i posar una gota de cola de cianocrilat per fixar el nus.

Enfilar el fil a l’agulla fina i nuar al costat el nus escorredor. De moment apartar el tercer cordó de cuir cap enrere perquè no entorpeixi la feina, ja que el farem servir més endavant.

Passar el fil cap a la dreta per sota d’un dels cordons de cuir. Enfilar un cilindre del color escollit i passar per sota de l’altre cordó. Situar el cilindre entre els dos cordons.

Chan-Luu-esquema-01Chan-Luu-esquema-02

Passar el fil per sobre del cordó de l’esquerra, introduir l’agulla en el mateix cilindre i passar per sobre del cordó de la dreta. Tornar a passar el fil per sota del cordó de la dreta, enfilar dos cilindres i tornar a repetir primer per sota del cordó esquerre, per sobre, per dins dels 2 cilindres i per sobre del cordó dret. Repetir amb 3 i després amb 4 cilindres. Continuar amb el mateix enfilat amb 4 cilindres fins a tenir una longitud de 15 cm.

Acabar de la mateixa manera que a l’inici però disminuint progressivament els cilindres centrals: 4, 3, 2 i 1.

Escollir un altre color i fer el mateix enfilat utilitzant un dels cordons de cuir de l’enfilat anterior i la tercera tira de cuir. Començar i acabar de la mateixa manera i amb la mateixa longitud.

Amb un nou color repetirem els mateixos passos dels dos enfilats anteriors tancant de manera que quedi en forma triangular. La polsera s’anirà girant lleugerament en espiral.

Quan els tres costats tinguin la mateixa longitud, rematar molt bé els fils i posar una gota de cola per fixar el nuat final.

Fer dos nusos simples per realitzar el tancament amb els tres cordons junts, un just al final del enfilat i el segon a una distància que ajusti la polsera a l’entorn de la vostra canell. Tallar els cordons a uns 4 cm de l’últim nus.

Chan-Luu-3D-process-_-Gloria-Fort

Pulsera-CHAN-LUU-3D-grey