DREAM _ ring

Anillo-DREAM-_-Gloria-Fort

L‘argila polimèrica és un material molt versàtil que ens permet infinitat de possibilitats en els nostres dissenys de bijuteria i manualitats. En el disseny de l’anell DREAM proposem utilitzar la plasticitat de l’argila per a incrustar brillants Swarovski de diferents mides i colors per crear aquest disseny que representa la lluna en quart creixent sobre un cel quallat de boniques i brillants estrelles de strass. Pots personalitzar l’anell utilitzant diferents colors d’argila com el negre, el blau o el violeta, així com triar diferents gammes de color per al fons estrellat.

Material

Argila polimèrica per modelar

Pedres per enganxar de diferents mides i colors de Cristall Swarovski

1 Base de anell rodó amb rivet de 24 mm.

Punxó per foradar

Corró

Ganiveta 

Moneda o qualsevol objecte rodó d’uns 24 mm de diàmetre

Paper de vidre d’aigua (opcional)

 

Muntatge

Pastar l’argila polimèrica i barrejar els colors triats fins aconseguir el to desitjat. En aquest cas hem barrejat el color lila amb una mica de negre per aconseguir un to més fosc, tot i que també podem utilitzar directament un sol color.

Estirar l’argila amb un corró fins aconseguir una placa llisa d’aproximadament 1-2 mm de gruix. També podeu estirar la massa amb la laminadora.

Marcar l’argila amb la base de l’anell amb rivet i retallar tot el diàmetre utilitzant la ganiveta o el punxó.

Separar l’anell amb l’argila a l’interior de la base amb cura.

Amb una moneda o un objecte rodó d’uns 24 mm de diàmetre, fer un forat a la placa d’argila amb la fulla o el punxó. Col·locar la placa perforada sobre la base de l’anell per formar la mitja lluna. Retallar l’argila polimèrica sobrant al voltant del rivet de la base.

Incrustar pressionant lleugerament els brillants Swarovski en l’argila. Començar pels més grans a la part més baixa de l’argila i acabar d’omplir amb els brillants petits. Allisar la superfície i el contorn de la peça amb cura.

Posar l’anell al forn preescalfat a 130º durant 20-30 minuts i deixar refredar. Si es desitja un acabat més suau o volem eliminar algunes imperfeccions es pot polir amb un paper de vidre d’aigua humida realitzant suaus moviments circulars. Si polim la peça, aquesta quedarà lleugerament mat. Per polir l’anell el podem assecar amb molta energia amb un drap suau per aconseguir un acabat perfecte i lleugerament setinat.

També podeu fer penjolls o polseres a joc amb el mateix disseny utilitzant diferents bases rodones amb rivet.

Dream-process-_-Gloria-Fort

One thought on “DREAM _ ring

  1. Retroenllaç: How To Make Finger Rings

Els comentaris estan tancats.