SUGAR SKULL _ enrolla-t

Les Sugar Skull o Calaveres de Sucre formen part de la tradició mexicana per a celebrar la Festa del Morts o, en la nostra cultura, el Dia de Tot Sants. La figura principal és una calavera que s’adorna profusament amb motius florals de colors vius, creant una figura abigarrada i festiva que acompleix a la perfecció la seva funció principal: endolcir la mort. Com en la nostra cultura, el Dia dels Morts se celebra la nit del 31 d’octubre a l’1 de Novembre i coincideix també amb el Halloween. Totes aquestes festes tenen en comú la presencia de la mort i el record dels difunts.

La petita Sugar Skull es fàcil de realitzar i es pot utilitzar per reomplir amb dolços i caramels, tan fonamentals i arrelats en aquesta festa de marcat caire agredolç, que ens recorda el nostre pas temporal per la terra i que celebrem de forma festiva.

SUGAR SKULL

Material_ 1 tub de paper de wc, adhesiu universal i tisores.

 05_-Skull-_-Gloria-Fort

download

Imprimiu la plantilla en paper A-4. La plantilla està preparada a tamany per recobrir un rotlle de papaer de wc estàndar de 9,5 x 16 cm. Comproveu que les mides son correctes pel vostre rotlle de paper i que la impressió es realitza al 100% d’escala.

00_Material-Skull

Retalleu les plantilles i poseu adhesiu a la part del darrera de la impressió o al rotlle de paper.

01_-Skull-_-Gloria-Fort

Enganxeu la plantilla al voltant del rotlle de paper de wc.

02_-Skull-_-Gloria-Fort

Retalleu la faldilla i poseu una mica d’adhesiu a la part superior.

03_-Skull-_-Gloria-Fort

Col·loqueu la faldilla sobre la línia que travessa la cintura de l’esquelet i envolteu tot el tub.

04_-Skull-_-Gloria-Fort

Finalment enganxar els dos extrems de la faldilla a la part del darrere de manera que quedi lleugerament acampanada.

… I JA TENIM LA SUGAR SKULL ACABADA I LLESTA PER OMPLIR-LA AMB LES TEVES LLAMINADURES PREFERIDES!!

06_-Skull-_-Gloria-Fort

No et perdis els altres personatges del PROJECTE ENROLLA-T

I si no vols perdre’t ni un dels nous personatges, no oblidis subscriure’t per rebre directament al teu correu l’avís de cada publicació en glòria fort _ illustration & design

__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort i són només per ús personal. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort y son sólo para uso personal. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort and are for personal use only. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.

One thought on “SUGAR SKULL _ enrolla-t

  1. Retroenllaç: 18 imprimibles gratis para el próximo Halloween | Cosas Molonas | DIY Blog

Els comentaris estan tancats.