CERCLES _ necklace

07_-Circles-necklace-Gloria-Fort

Amb molt pocs materials i un ganxet podem aconseguir boniques peces per complementar la nostra indumentària d’una forma económica i moderna. A més, el crochet dona com a resultat peces molt lleugeres i versàtils com aquest collaret multiposició. El collaret CERCLES està format per un seguit de cercles de diferents diàmetres units entre ells per formar una tira llarga que podràs utilitzar com a collaret o cinturó, donant una o varies voltes al voltant del coll i canviar aixì la seva longitud segons la ocasió.

03_-Circles-necklace-Gloria-Fort

Material

Cordó de cotó, polièster o seda dels colors que més t’agradin

Ganxet adequat al gruix del fil

Tisores

Fil i agulla

Agulla llanera

Muntatge

Començarem el collaret teixint les circunferències. Farem un “llaç màgic” embolicant el cordó al voltant de 2 dits. A continuació inserir el ganxet a través del llaç, sempre de davant cap enrere, de manera que quedarà una llaçada en el ganxet.

01_lazo-mc3a1gico

Farem una altra llaçada i la passarem per l’interior de la llaçada que ens ha quedat al ganxet.

02_Lazo mágico

Fer una cadeneta per pujar. Aquesta cadeneta no la comptarem com a punt.

03_Lazo mágico

Continuarem teixint a “mig punt” un total de 6 punts. Per teixir el “mig punt” passarem el ganxet pel primer punt de l’anell, farem el bri i treurem el fil a través del punt. D’aquesta manera queden dues llaçades al ganxet. Tornar a fer el bri i passar el fil a través de les dues llaçades.

04_Lazo mágico

Abans de tancar la volta, estirar el fil que ens ha quedat del cordó per tancar el llaç.

05_Lazo mágico

Tancarem la volta amb un “punt baix” i pujarem amb una cadeneta.

01_Punto enano02_Punto enano

Farem la següent volta segons l’esquema. Realitzar 2 mitjos punts en cada punt de la volta anterior. En finalitzar la segona volta tindrem un total de 12 punts. A la tercera volta canviarem el color del cordó. Continuarem teixint segons el diagrama amb el nou color.

Diagrama tejido en redondo01_Medio punto

Tallarem i atacarem el fil.

A partir d’aquest procediment anirem realitzant les altres circumferències canviant el nombre de voltes i la posició dels colors.

02_Cadeneta

Un cop tinguem la quantitat necessaria de circumferències només haurem de unir-les amb punt de cadeneta entre si fins a obtenir una longitud aproximada de 1,5 metres, tot i que es pot fer més llarg o més curt segons les nostres preferències.

Senzill, econòmic i elegant, el pots coordinar amb la polsera FLUOR CROCHET utilitzant la mateixa combinació de colors i fils.

02_-Circles-necklace-Gloria-Fort04_-Circles-necklace-Gloria-Fort