CASTELLERS _ vinil

Col·locar un vinil decoratiu s’ha convertit en un recurs fàcil i econòmic per ambientar qualsevol espai. Actualment en podem trobar de tots els temes i mides, removibles i d’alta qualitat, que poden ser adherits directament a la paret o sobre qualsevol altre superfície sempre que no presenti excessives irregularitats.

Us presento un vinil decoratiu mesurador de temàtica castellera que he dissenyat per a l’empresa Samaterra.

comprar

Aquest vinil té la peculiaritat que, un cop col·locat, permet la personalització de la vostra colla castellera pintant l’interior de les camises dels castellers d’aquest simpàtic pilar de quatre.

02_Castellers-Samaterra

Per col·locar un vinil decoratiu de forma correcta només cal seguir uns passos molt sencills.

  1. Començarem per netejar bé la superfície on vulguem col·locar el vinil. Si la superfície està prou neta només caldrà passar un drap sec.
  2. Col·locar el vinil amb el protector (el paper més gruixut) mirant cap a la paret o la superfície on el vulguem enganxar.
  3. Posicionar al gust. Tingueu en compte que en el cas del mesurador caldrà mesurar molt bé la distància entre el terra i les marques del vinil perquè realment es pugui medir amb precisió.
  4. Subjectar el vinil en el lloc correcte amb cinta adhesiva de pintor.
  5. Estirar lentament el protector posterior estirant cap avall. Mentre estirem el protector, pressiona el vinil amb un drap perquè quedi ben enganxat.
  6. Finalment només caldrà retirar el protector transparent (transfer) vigilant no endur-se part del vinil.

05_Castellers-Samaterra

2015-04-10 15.00.10

Per acabar, es pot pintar l’interior dels mocadors dels castellers de color vermell i les camises dels castellers de la vostra colla castellera preferida… Jo he triat els colors de la colla de la meva ciutat, els Bordegassos de Vilanova i la Geltrú!

03_Castellers-Samaterra

… i si no us decidiu, sempre podeu en podeu pintar un de cada color!!

I si us esteu pensant decorar amb vinils, podeu trobar tots els meus vinils decoratius en aquest enllaç: vinils decoratius_glòria fort

2015-11-04 13.15.53

Llibreria Compàs _ Cardedeu

04_Castellers-Samaterra

Botiga Samaterra _ Barcelona