SANTA CLAUS _ enrolla-t

S’acosten les festes de Nadal i és el moment de guarnir la casa… us proposo una divertida manualitat molt senzilla i que requereix molt poc material per a fer amb els més petits de la casa, el més esperats pels més menuts… Santa Claus o el Pare Noel. Amb ell podeu guarnir l’arbre de Nadal o posar bossetes amb caramels al seu interior. Aquest Pare Noel divertit i en calçotets i ulleres segur que farà somriure a tothom!!

SANTA CLAUS-Quadrats

Material_ 1 tub de paper de wc, adhesiu universal i tisores.

download

Imprimiu la plantilla en paper A-4. La plantilla està preparada a tamany per recobrir un rotlle de papaer de wc estàndar de 9,5 x 16 cm. Comproveu que les mides son correctes pel vostre rotlle de paper i que la impressió es realitza al 100% d’escala.

00_Material-Santa

Retalleu la plantilla.

01_-Santa-_-Gloria-Fort

Poseu adhesiu a la part del darrera de la impressió o al rotlle de paper.

02_-Santa-_-Gloria-Fort

Enganxeu la plantilla al voltant del rotlle de paper de wc.

03_-Santa-_-Gloria-Fort

BONES FESTES!!

04_-Santa-_-Gloria-Fort

No et perdis els altres personatges del PROJECTE ENROLLA-T

I si no vols perdre’t ni un dels nous personatges, no oblidis subscriure’t per rebre directament al teu correu l’avís de cada publicació en glòria fort _ illustration & design

__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort i són només per ús personal. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort y son sólo para uso personal. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort and are for personal use only. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.