HIMMELI STAR _ christmas

Els himmeli són uns ornaments nadalencs molt típics de Suècia i Finlàndia. Són estructures geomètriques amb diferents formes que s’obtenen a partir de l’enfilat de peces tubulars de diferents materials.

En aquest tutorial us proposem un enfilat amb el que s’obté una forma de decahedron que ens recorda una estrella i que serà molt adequada per utilitzar-la com a adorn nadalenc. Un disseny elegant i modern que podreu personalitzar amb diferents colors i acabats.

Material

Tubs fins

Fil gruixut o troçal

Agulla llarga

Boles de diferents colors o mesures

Tisores

 

Muntatge

Enfilar 3 tubs fins en el fil amb l’ajuda d’una agulla llarga i tornar a passar el fil per cilindre 1 per a donar-li forma de triangle.

Afegir els tubs 4 i 5 i passar el fil per l’interior del tub 3.  

Enfilar els tubs 6 i 7 i passar el fil pel tub maig.  

Afegir els tubs 8 i 9 i passar el fil per l’interior del tub 7.

Enfilar el tub 10 i passar el fil per l’interior del tub 8.

Al estirar el fil se’ns formarà una de les cares de l’estrella. Tensar bé els dos extrems del fil perquè les peces quedin ben col·locades.

Enfilar les peces 11 i 12 i passar per l’interior del tub 2.

Afegir el tub 13 i passar el fil per l’interior del tub 11 i el 8. A partir d’aquest moment hem de formar l’altra meitat de l’estrella, però no és molt important l’ordre, ja que l’imprescindible serà anar afegint un nou tub cada vegada ia continuació passar el fil per un tub en vertical i a continuació per un altre en horitzontal fins a completar 5 tubs verticals.

Enfilar el tub 14 i passar el fil pels tubs 13 i 6.

Per acabar, enfilar el tub 15 i passar el fil pel tub 14. Tensar bé els dos extrems del fil per fixar bé els cilindres i passar el cap de fil inicial cap al mateix tub on tenim l’altre extrem.

Enfilar els dos fils a l’agulla i introduir una bola de vidre negre, una bola de metall color plata vella i un tub.  Tornar a introduir l’agulla pel cilindre deixant una llaçada suficient com per penjar l’adorn.

Fer un nus simple sobre les boles i lliscar el tub sobre el nus per ocultar-ho. Fer un segon nus just a sobre del cilindre per evitar que es desplacin el cilindre i les boles.

Intenteu provar diferents combinacions, amb cilindres daurats, perles de vidre blanques i boles de metall de color daurat o qualsevol altra combinació de colors.

Himmeli-star-process-_-Gloria-Fort

 

One thought on “HIMMELI STAR _ christmas

  1. Retroenllaç: Cute Christmas Crafts Eager To Transform Your Home This Winter – Greensboro Baths

Els comentaris estan tancats.