DAVID BOWIE _ enrolla-t

Aquest vol ser el meu petit homenatge per a un gran artista que ens ha deixat: David Bowie (1947-2016).

Amb aquesta manualitat podràs explicar als teus fills qui era David Bowie, el veritable llegat d’aquest artista més enllà de la seva música i les seves pel·lícules… la dimensió més humana d’aquest gran personatge a través de tres dels seus trets més característics.

Llegeix _ David Bowie era un gran lector, va elaborar un llistat dels 100 llibres d’imprescindible lectura. Tots posteriors a l’any 1945, n’apareixen molts dels anys 60 i sobre la contracultura.

Innova _ Per a David Bowie l’evolució és fonamental i va fer seva la frase budista “només el canvi és permanent”. El seu cabell va canviar 30 vegades de color i forma… la seva constant transformació ens convida a sortir de la nostra zona de confort i a experimentar i reinventar-nos. Musicalment va passar per a diferents solucions i no es va voler encasellar en un “estil” propi cercant constantment la innovació.

Sigues tu mateix _ Està bé mirar als “grans”, però és molt millor ser autèntic i únic… No siguis Bowie, sigues tu mateix. Ell no es volia assemblar a ningú, només a ell mateix. Aquest senzill principi requereix un gran valentia i és el que ha distingit a Bowie com un geni.

Desitjo que us agradi aquest treball manual per als més petits… i no tan petits, que sou tan admiradors i fans del gran David Bowie com jo!

BOWIE-Quadrats

 

download

 

 

 

Material_ 1 tub de paper de wc, adhesiu universal i tisores.

Imprimiu la plantilla en paper A-4. La plantilla està preparada a tamany per recobrir un rotlle de papaer de wc estàndar de 9,5 x 16 cm. Comproveu que les mides son correctes pel vostre rotlle de paper i que la impressió es realitza al 100% d’escala.

 

00_Material-Bowie

Retalleu la plantilla tenint en compte que el cabell de la part superior ha de sobresortir lleugerament del tub.

01_-Bowie-_-Gloria-Fort

Poseu adhesiu a la part del darrera de la impressió o al rotlle de paper, com mé us agradi.

02_-Bowie-_-Gloria-Fort

Enganxeu la plantilla al voltant del rotlle de paper de wc.

03_-Bowie-_-Gloria-Fort

I ja teniu el petit David Bowie acabat!!

04_-Bowie-_-Gloria-Fort

No et perdis els altres personatges del PROJECTE ENROLLA-T

I si no vols perdre’t ni un dels nous personatges, no oblidis subscriure’t per rebre directament al teu correu l’avís de cada publicació en glòria fort _ illustration & design

__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort i són només per ús personal. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort y son sólo para uso personal. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort and are for personal use only. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.