CUPIDO _ enrolla-t

Tots coneixem a Cupido, aquest petit angelot entremaliat i que s’ha convertit en un dels símbols de Sant Valentí… però, Qui és Cupido?

Cupido prové de la mitologia romana i és el fill de Mart, el déu de la guerra, i Venus, la deessa de l’amor. Cupido és el déu dels enamorats i sempre es representa com un nen amb ales i armat amb arc, buirac i fletxes que dispara a déus i humans provocant que aquests s’enamorin profundament. De vegades, es representa també amb una bena als ulls per representar que l’amor és cec.

Cupido era ajudant de la seva mare Venus, murri, carismàtic i, de vegades, cruel amb les seves víctimes, desobeïa sovint les peticions de la mare i els altres déus d’interferir en la vida d’alguns mortals provocant freqüents problemes. Així, entre rebel·lia i entremaliadures, Cupido segueix complint la seva tasca, encara que alguns opinin que no té molt bona punteria!

CUPIDO-Quadrats

 

download

 

Imprimir la plantilla en un full de paper tamany A-4. La plantilla està preparada per a cobrir un rotlle de paper de wc estàndar de 9,5 x 16 cm. Comproveu que les mides son correctes pel vostre rotlle de paper i que la impressió es realitza al 100% d’escala.

Material_ 1 tub de paper de wc, adhesiu universal i tisores.

 

00_Material-Cupido

Retallar la plantilla en forma de rectangle, tenint en compte que el cabell de la figura ha de sobresortir lleugerament del tub i s’ha de retallar seguint el contorn.

01_-Cupido-_-Gloria-Fort

Doblegar les ales pel centre seguint la línia del rectangle.

02_-Cupido-_-Gloria-Fort

Encolar la part interior de les ales i enganxar les dues meitats.

03_-Cupido-_-Gloria-Fort

Retallar les dues parts de les ales seguint el contorn de la part del davant.

04_-Cupido-_-Gloria-Fort

Posar cola a la part del darrera de la impressió o al tub de paper.

05_-Cupido-_-Gloria-Fort

Enganxar la plantilla al voltant del tub de paper.

06_-Cupido-_-Gloria-Fort

Posar cola al centre de les ales retallades per la part del davant.

07_-Cupido-_-Gloria-Fort

Enganxar les ales centrades a la part del darrera del tub de cartró.

09_-Cupido-_-Gloria-Fort

I JA TENIU EL VOSTRE PETIT CUPIDO!! Happy Valentine’s day!!

No et perdis els altres personatges del PROJECTE ENROLLA-T

I si no vols perdre’t ni un dels nous personatges, no oblidis subscriure’t per rebre directament al teu correu l’avís de cada publicació en glòria fort _ illustration & design

__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort i són només per ús personal. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort y son sólo para uso personal. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort and are for personal use only. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.