TUBULAR _ earrings & necklace

TUBULAR-arracades_-Gloria-Fort

Els complements daurats i senzills són tendència en bijuteria, combinats amb un simple bloc de color blanc podem aconseguir unes arracades elegants i modernes molt aptes per a qualsevol ocasió. Pots personalitzar el disseny del conjunt de collaret i arracades TUBULAR utilitzant diferents tons de metall i combinant-los amb diferents colors segons siguin les teves preferències … segur que encertaràs!

Material

Tub de metall 60 x 500 mm. Color Daurat

Encast amb anella 0.8 x 40mm. Color Daurat

Anella rodona 5 x 0,7 mm. Color Daurat

Pastilla d’argila polimérica per a modelar. Color Blanc

Alicates planes

Cinta adhesiva

Esmalt d’ungles blanc

 

Muntatge

Omplir el tub de metall introduint un petit xurro d’argila polimèrica de color blanc al seu interior.

Introduir l’encast amb anella al centre d’un dels extrems i repetir el mateix procés en l’altre cilindre.

Introduir els tubs al forn preescalfat a 180º durant 3 minuts. El metall s’escalfa molt, així que haureu de prestar molta atenció a les cremades.

Quan els cilindres s’hagin refredat, marcar amb un retolador uns 12 mm des de l’extrem del tub on tenim l’encast. Posar cinta adhesiva al voltant del tub seguint les marques de retolador.

Pintar la part superior del tub amb esmalt d’ungles, deixar assecar bé i donar una segona capa si fos necessari. Un cop sec l’esmalt, treure la cinta adhesiva i eliminar les restes de marques de retolador i adhesiu amb un cotó mullat en una mica d’alcohol.

Per crear els ganxos de les arracades farem servir un altre encast amb anella i el doblagarem amb l’ajuda de qualsevol llapis o eina arrodonida.

Amb l’ajuda de les alicates planes doblagarem una mica l’extrem i farem els mateixos passos en l’altre encast procurant que quedin iguals. També podeu utilitzar un ganxo tancat o un ganxo obert de color daurat ja realitzats.

Unir el cilindre pintat amb el ganxo mitjançant una anella rodona daurada i ja tindrem les arracades acabatdes.

Per fer el collaret a joc … Pintar el cilindre de metall de la mateixa manera que les arracades. Tallar 50 cm de cadena de color daurat i introduir la cadena a través del cilindre de metall pintat. A continuació col·locar el tancament de mosquetó amb l’ajuda de les alicates … i llest !!

Tubular-process-_-Gloria-Fort

 

One thought on “TUBULAR _ earrings & necklace

  1. Retroenllaç: Gör det själv #5 « Anna María

Els comentaris estan tancats.