AUDREY HEPBURN _ enrolla-t

Audrey Hepburn (1929-1993) és una de les meves actrius preferides, tant pel seu talent, la seva imatge i el seu immens glamour, com també pel fet que les dues vàrem néixer el mateix dia, el 4 de maig.

Una de les pel·lícules més emblemàtiques d’aquesta actriu britànica és Breakfast at Tiffany’s (1961) on llueix la imatge més glamourosa i sofisticada de l’època daurada del cinema americà, amb un elegant vestit negre dissenyat per Givenchy en el que m’he inspirat per a realitzar aquest petit homenatge.

Però, a part de la seva imatge sofisticada i de ser una icona del cinema, una de les coses que més m’admiren d’aquesta actriu, és que va dedicar gran part de la seva vida a realitzar tasques de col·laboració amb Unicef, de la que va ser ambaixadora de bona voluntat.

AUDREY

 

download

Imprimeix la plantilla en 1 paper A-4. La plantilla està preparada al tamany adequat per a recobrir un rotlle de paper de wc estàndard de 9,5 x 16 cm. Comprova que les mides són correctes pel rotlle de paper que s’ha d’utilitzar i que la impressió es realitza al 100% d’escala.

A més necessitareu: un tub de paper de wc, adhesiu universal i tisores.

00_Material-Audrey

Retalleu la plantilla tenint en compte que el cabell de la part superior ha de sobresortir lleugerament del tub.

01_-Audrey-_-Gloria-Fort

Poseu adhesiu a la part del darrera de la impressió o al rotlle de paper.

02_-Audrey-_-Gloria-Fort

Enganxeu la plantilla al voltant del rotlle de paper de wc.

03_-Audrey-_-Gloria-Fort

I ACABADA!! No us sembla encantadora? Pur glamour!!

04_-Audrey-_-Gloria-Fort

No et perdis els altres personatges del PROJECTE ENROLLA-T

I si no vols perdre’t ni un dels nous personatges, no oblidis subscriure’t per rebre directament al teu correu l’avís de cada publicació en glòria fort _ illustration & design

__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort i són només per ús personal. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort y son sólo para uso personal. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort and are for personal use only. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.