CROSSED _ bracelet

Crossed-pulsera

La polsera CROSSED, realitzada amb la tècnica del peiot parell, combina les delicas amb una anella barroca com a peça central que queda subjecta per l’entrecreuat del propi teixit de deliques. Un disseny sobri i elegant que podeu personalitzar segons les vostres preferències, usar diferents colors de Miyuki , Toho , deliques o rocalla . El teixit de peiot per realitzar la peça és molt bàsic i resulta ideal per a qui vulgui iniciar-se en aquesta tècnica amb un resultat elegant i modern. També resulta molt atractiu el tancament realitzat amb un simple trau i un botó ovalat de dos forats. Una peça de línies pures i elegants molt adequada per a qualsevol ocasió.

Crossed-polsera

Material

1 Anella barroca de 30 mm. Color platejat
Delicas brillants 15.0. color gris
1 Peça ovalada 12×10 amb 2 forats 3 mm. color plata o un botó
Fil i Agulla de cosir fina
Tisores
Cola de cianocrilat

Muntatge

Enfilar l’agulla amb el fil, enfilar un total de 16 delicas.
Peyote-par-esquema CROSSED 01

Enfilar una nova delica, la número 17 i introduir l’agulla pel cilindre 15.
Peyote-par-esquema-CROSSED-02

Enfilar altra delica i saltar un cilindre de la primera fila per tornar a passar pel següent. Repetir el mateix procés fins arribar a la delica 1. Inserir un nou cilindre i tornar a repetir l’enfilat de baix a dalt o girar la peça i fer-ho sempre en la mateixa direcció. Continuar teixint el peiot parell de la mateixa manera fins a obtenir 8 cm de teixit.
Peyote-par-esquema-03
Començar a teixir la partició del teixit en dues tires separades. Teixir un total de 8 delicas fins a obtenir una longitud de 3,5 cm.

Enfilar de nou l’agulla i teixir les 8 delicas restants per fer l’altra tira d’igual longitud. Per començar, passar l’agulla en diverses direccions entre les delicas fent ziga-zaga fins que el fil quedi ben subjecte. Fer el mateix per rematar el fil o per començar cada nova enfilada.

Posar l’anella barroca al centre i creuar les dues tires passant per sobre i per sota de l’anella. Tornar a unir les dues tires teixint de nou les 16 delicas.

Continuar teixint fins a obtenir 5,5 cm. Realitzar el trau separant les 2 tires de 8 delicas cadascuna un total de 2 cm i tornar a unir de la mateixa manera que al col·locar l’anella. Acabar de teixir o, 5 cm i rematar el fil. Tindrem una polsera amb una longitud total de 19,5 cm, però es pot fer més llarga o més curta segons convingui.

Col·locar la peça ovalada que servirà de tanca, enfilar l’agulla i passar l’agulla diverses vegades entre les delicas i fer-la sortir pel centre de l’extrem de la polsera sense trau. Passar el fil per un dels forats de la peça ovalada i enfilar 5 delicas i passar per l’altre forat i cosir a la polsera. Realitzar diverses voltes amb el fil passant pel primer forat, l’interior de les delicas, el segon forat i el teixit de peiot fins que la peça ovalada quedi ben subjecta. Rematar bé el fil i tallar.

Fixar les tires del teixit de peiot amb una gota de cola de cianocrilat en els 4 punts en què l’anella barroca té contacte amb les tires de delicas per evitar que l’anella es desplaci. Posar una gota de cola i pressionar uns segons.

I ja tindrem la polsera Crossed acabada … fàcil i molt elegant.

Crossed-process-_-Gloria-Fort

Crossed-polsera-Gloria-Fort