BUNNY _ enrolla-t

Per Setmana Santa una de les tradicions més arrelades és la del Conill de Pasqua, encarregat de portar els ous característics d’aquesta festa. Segons la llegenda, aquest conillet tan eixerit portava ous de colors i llaminadures als nens i nenes la nit de pasqua.

Els seus orígens no són molt clars, però sens dubte es remunten a temps antics i sembla que la seva procedència és del nord d’Europa. El cristianisme va adoptar aquesta festa per a celebrar la Resurrecció de Jesucrist, amb el conill repartint ous pintats com a símbol d’alegria i vida. Però el paper del conill també està molt relacionat amb la primavera i als Estats Units és tradició amagar ous als jardins i patis mentre apareixen els conillets, per aquesta raó allà és conegut com el Conill de Primavera.

A partir del segle XIX es van començar a elaborar els ous de xocolata a Alemanya, que s’acostumen a regalar per aquestes dates, juntament amb les tradicionals “mones de Pasqua”.

BUNNY

 

download

 

Imprimir la plantilla en un full de paper tamany A-4. La plantilla està preparada per a cobrir un rotlle de paper de wc estàndar de 9,5 x 16 cm. Comproveu que les mides son correctes pel vostre rotlle de paper i que la impressió es realitza al 100% d’escala.

Material_ 1 tub de paper de wc, adhesiu universal i tisores.

 

00_Material-Bunny

Retallar la plantilla en forma de rectangle, tenint en compte que les orelles del conillet han de sobresortir lleugerament del tub i s’ha de retallar seguint el contorn.

01_-Bunny-_-Gloria-Fort

Retallar també els peus i la cua del conillet resseguint el contorn.

02_-Bunny-_-Gloria-Fort

Posar cola al tub de paper.

03_-Bunny-_-Gloria-Fort

Enganxar la plantilla al voltant del tub de paper.

04_-Bunny-_-Gloria-Fort

Plegar els peus cap endavant per la línia de punts i posar cola a la pestanya.

05_-Bunny-_-Gloria-Fort

Enganxar les peus per la pestanya a la cara interior del tub de cartró, centrats a la part del davant. Pressioneu lleugerament fins que quedin ben adherits.

06_-Bunny-_-Gloria-Fort

Enganxar la cua al centre de la part del darrera.

07_-Bunny-_-Gloria-Fort

I JA TENIU EL VOSTRE PETIT CONILL DE PASQUA!!

08_-Bunny-_-Gloria-Fort

No et perdis els altres personatges del PROJECTE ENROLLA-T

I si no vols perdre’t ni un dels nous personatges, no oblidis subscriure’t per rebre directament al teu correu l’avís de cada publicació en glòria fort _ illustration & design

__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort i són només per ús personal. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort y son sólo para uso personal. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort and are for personal use only. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.