SANTA CLAUS _ enrolla-t

S’acosten les festes de Nadal i és el moment de guarnir la casa… us proposo una divertida manualitat molt senzilla i que requereix molt poc material per a fer amb els més petits de la casa, el més esperats pels més menuts… Santa Claus o el Pare Noel. Amb ell podeu guarnir l’arbre de Nadal o posar bossetes amb caramels al seu interior. Aquest Pare Noel divertit i en calçotets i ulleres segur que farà somriure a tothom!!

SANTA CLAUS-Quadrats

Material_ 1 tub de paper de wc, adhesiu universal i tisores.

Imprimiu la plantilla en paper A-4. La plantilla està preparada a tamany per recobrir un rotlle de papaer de wc estàndar de 9,5 x 16 cm. Comproveu que les mides son correctes pel vostre rotlle de paper i que la impressió es realitza al 100% d’escala.

00_Material-Santa

Retalleu la plantilla.

01_-Santa-_-Gloria-Fort

Poseu adhesiu a la part del darrera de la impressió o al rotlle de paper.

02_-Santa-_-Gloria-Fort

Enganxeu la plantilla al voltant del rotlle de paper de wc.

03_-Santa-_-Gloria-Fort

BONES FESTES!!

04_-Santa-_-Gloria-Fort

I també pots trobar la il·lustració de Santa Claus en format vectorial per a merchandising comercial.

Pots comprar la il·lustració per a realitzar felicitacions nadalenques, elements textils com samarretes, coixins o tote bags, tasses, objectes de decoració com pòsters, quadres o vinils adhesius o productes per a papereria com llibretes, carpetes o pots per a escriptori… o tot allò que se t’acudeixi!

print  SANTA CLAUS download

No et perdis els altres personatges del  PROJECTE ENROLLA-T
__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.