PLAY _ earrings

Play-Gloria-Fort

Les arracades PLAY estan realitzades amb la tècnica bàsica del peiot parell. La seva realització és molt bàsica i perfecta per a principiants i la seva novetat més destacable és la forma d’inserir la base plana dins la mateixa arracada, el que li dóna un acabat molt elegant i professional. Seguint els mateixos passos és possible realitzar l’anell a joc i personalitzar el disseny combinant diferents colors. Un disseny molt modern i elegant per a qualsevol ocasió.

Play-BLACK-Gloria-Fort

Material

Cilindre TOHO-TREASURE o rocalla caneta

Fil

Arracada amb base plana de 6 mm i pressió

Agulla de cosir fina

Tisores

Muntatge

Tallar aproximadament 1 m. de fil i enfilar l’agulla.

En un cilindre i tornar a passar el fil pel forat formant un bucle per fixar el cilindre i evitar que es desplaci. Enfilar 10 cilindres en el fil.

Peyote-par-esquema-01

Enfilar un nou cilindre, el nombre 11 i introduir l’agulla en el cilindre 9. A continuació, enfilar un cilindre de nou i saltar un cilindre de la primera fila per tornar a passar pel següent. Repetir el mateix procés fins arribar al cilindre 1.

Peyote-par-esquema-02

Seguir teixint fins tenir 5 cilindres en la primera fila de teixit. Començar el dibuix del triangle.

Peyote-par-esquema-03

Realitzar el triangle amb 6 cilindres a la base i continuar el teixit fins a tenir un total de 17 cilindres en la primera fila.

Unir els dos extrems passant el fil pel cilindre d’un costat i de l’altre alternativament. Rematar els fils passant en diagonal pel centre dels cilindres en diverses direccions.

Introduir la base plana per pendent a l’interior del cilindre de teixit fent sortir l’extrem de l’arracada en el centre dels cilindres de la part de darrere.

Unir els laterals amb unes puntades enfilant els fils que uneixen els cilindres. Si voleu que la base quedi més fixa podeu posar unes gotes de cola a la base de l’arracada abans d’introduir-la dins el cilindre de teixit.

Repetir els mateixos passos per a l’altre arracada … i llest !!

També pots fer l’anell a conjunt … Segueix els mateixos passos fins a aconseguir el diàmetre desitjat  … I combina els colors que més t’agradin!

Play-process-_-Gloria-Fort

Play-rings

2 thoughts on “PLAY _ earrings

  1. Retroenllaç: How To Make Finger Rings

  2. Retroenllaç: How To Make Finger Rings – DIY Ideas – Happy People

Els comentaris estan tancats.