EMOTIONAL MONSTER _ enrolla-t

Riure, plorar, enutjar-se, sorprendre’s, entristir-se… són algunes de les moltes emocions que experimentem al llarg de la nostra vida i que comencem a sentir des de molt petits. Aprendre a identificar i canalitzar aquests sentiments serà fonamental per a desenvolupar mecanismes per a gestionar aquests estats d’ànim.

Aquest petit monstre que us proposo com a treball manual per als més petits és una eina didàctica per a treballar d’una forma divertida aquest aspecte emocional. He representat tres emocions: alegria, tristesa i enuig, però els menuts també es podran personalitzar gran nombre d’emocions que ells mateixos poden dibuixar. Podem realitzar l’activitat i simplement preguntar als més petits… Com està avui el petit monstre? Ells podran reflexionar sobre el seu estat anímic i cercar l’expressió que els identifiqui… una manera divertida de reflexió i anàlisi de l’estat anímic propi.

Per altra banda, aquest treball manual també ens permet introduir la idea del reciclatge, ja que per a realitzar-lo reutilitzarem rotlles de paper usats i ens permetrà desenvolupar la psicomotricitat fina i l’habilitat manual en retallar i encolar les diferents peces.

MONSTER

Imprimir la plantilla en un full de paper tamany A-4. La plantilla està preparada per a cobrir un rotlle de paper de wc estàndar de 9,5 x 16 cm. Comproveu que les mides son correctes pel vostre rotlle de paper i que la impressió es realitza al 100% d’escala.

Material_ 1 tub de paper de wc, adhesiu universal i tisores.

00_-Emotional-Monster-_-Gloria-Fort

 

Instruccions_

Retallar la plantilla en forma de rectangle on hi ha les diferents expressions per la línia seguint el contorn.

01_-Emotional-Monster-_-Gloria-Fort

Retallar també els peus del monstre resseguint el contorn.

02_-Emotional-Monster-_-Gloria-Fort

A continuació, retallar també el contorn exterior del monstre seguint la forma de cap i les banyes.

03_-Emotional-Monster-_-Gloria-Fort

Buidar la part interior de la cara del monstre. Comenceu fent un forat en el centre amb la punta de les tisores, per què sigui més fàcil retallar el contorn interior i talleu a continuació pel contorn de l’el·lipse.

04_-Emotional-Monster-_-Gloria-Fort

Posar cola al tub de paper.

05_-Emotional-Monster-_-Gloria-Fort

Enganxar la plantilla amb les expressions al voltant del tub de paper.

07_-Emotional-Monster-_-Gloria-Fort

Plegar els peus cap endavant per la línia de punts i posar cola a la pestanya per la part del davant.

07_-Emotional-Monster-_-Gloria-Fort

Enganxar els peus per la pestanya a la part del darrere del cos del monstre. Enganxeu un peu a cada costat de la panxa. Pressioneu lleugerament fins que quedin ben adherits.

08_-Emotional-Monster-_-Gloria-Fort

Poseu només una tira de cola en un dels laterals del cos del monstre.

09_-Emotional-Monster-_-Gloria-Fort

Col·locar el cos del monstre embolcallant el tub de paper. Les expressions que tenim enganxades al rotlle s’han de veure pel forat de la cara del monstre. Encoleu deixant prou espai com per què aquesta capa giri per sobre l’altra. I ja tindreu el petit monstre acabat!

10_-Emotional-Monster-_-Gloria-Fort

Si voleu personalitzar les expressions o fer-ne d’altres, només cal que folreu el tub amb un paper en blanc i feu el monstre seguint els mateixos passos. Un cop teniu el monstre muntat, només caldrà pintar la cara del monstre a l’espai del forat com més us agradi.

11_-Emotional-Monster-_-Gloria-Fort

I JA TENIU EL VOSTRE PETIT MONSTRE EMOCIONAL!!

Monster-_-Gloria-Fort

No et perdis els altres personatges del PROJECTE ENROLLA-T

I si no vols perdre’t ni un dels nous personatges, no oblidis subscriure’t per rebre directament al teu correu l’avís de cada publicació en glòria fort _ illustration & design

 

__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort i són només per ús personal. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort y son sólo para uso personal. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort and are for personal use only. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.

One thought on “EMOTIONAL MONSTER _ enrolla-t

  1. Retroenllaç: 18 imprimibles para aprender jugando en verano | Cosas Molonas | DIY Blog

Els comentaris estan tancats.