WEDDING _ enrolla-t

Aquest treball manual és perfecte com a regal per aquella parella que es casa aviat, com a decoració divertida per a pastissos nupcials o com a detall per a regalar a convidats incorporant a l’interior dels personatges una bosseta amb bombons o llaminadures o potser per introduir un escrit enrotllat en forma de pergamí al seu interior amb aquell poema o la lletra de la seva cançó preferida… les possibilitats són infinites!!

Fàcil i versàtil per a parelles de nuvis molt i molt especials.

Material _ 2 tub de paper de wc, adhesiu universal i tisores.

Muntatge _

Imprimeix la plantilla en 1 paper A-4. La plantilla està preparada al tamany adequat per a recobrir un rotlle de paper de wc estàndard de 9,5 x 16 cm. Comprova que les mides són correctes pel rotlle de paper que s’ha d’utilitzar i que la impressió es realitza al 100% d’escala.

Retalla la plantilla del nuvi en forma de rectangle excepte el cabell on cas resseguir el contorn.

Posa l’adhesiu sobre tota la superfície del rotlle de paper.

Enganxa la plantilla al voltant del rotlle de paper de wc per acabar el nuvi.

Per fer la núvia, retalla la plantilla en forma de rectangle, excepte la forma que sobresurt del cabell, de la mateixa manera que ho has fet amb l’altra figura. Retalla també la forma de la faldilla per la línia rosa.

Posa l’adhesiu sobre tota la superfície del rotlle de paper.

Enganxa la plantilla rectangular al voltant de l’altre rotlle de paper.

Doblega les pestanyes de la faldilla cap enrere.

Posa cola a cada una de les pestanyes.

Col·loca la faldilla al voltant del rotlle de paper amb les pestanyes encolades cap a dins. Els dos extrems de la faldilla s’han de situar aproximadament sota les mans de la núvia.

… I ja tindrem la nostra parella acabada…

… I VISCA ELS NUVIS!

No et perdis els altres personatges del PROJECTE ENROLLA-T

I si no vols perdre’t ni un dels nous personatges, no oblidis subscriure’t per rebre directament al teu correu l’avís de cada publicació en glòria fort _ illustration & design

__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.