CHAIN _ bracelet

Polsera-CHAIN

La polsera CHAIN és molt fàcil de realitzar i molt lleugera, el que la converteix en una peça molt confortable per lluir-la en el nostre dia a dia. La gran varietat de combinacions i l’extens colorit dels cordons ens permeten una infinitat de possibilitats que podreu personalitzar segons les vostres preferències. Una peça perfecta per iniciar-se en la realització de bijuteria de ganxet, ja que el punt bàsic de cadeneta pot ser teixit amb agulla de ganxet, però també es pot fer sense cap dificultat utilitzant només els dits.

Chain-polsera-Gloria-Fort

Material

Cordó sintètic d’1 mm

Tanca rectangular foradat amb oval en l’altre extrem de zamak

Rocalla txeca de 8/0

Cola de cianocrilat

Agulla llanera

Ganxet del número 2

Tisores

Muntatge

Talla 3 tires de cordó sintètic de 160 cm cadascuna.

Introdueix una de les tires pel forat de la tanca i nua el cordó a la tanca amb un nus simple de manera que la peça quedi situada a la meitat del cordó.

Enfila rocalles txeques en un dels cordons. Per realitzar una polsera de 18 cm de diàmetre necessitaràs 17 rocalles, però si vols una polsera més gran, pots afegir 1 rocalla per cada centímetre que vulguis augmentar, amb 18 rocalles aconseguiràs un diàmetre de 19 cm … i així successivament.

Introdueix el ganxet al centre del nus simple que subjecta la tanca i agafa una baga de cordó per realitzar el primer punt de la cadeneta.

Per realitzar cada cadena, agafa una baga amb l’agulla de ganxet i fes-la passar a través del punt que hi ha a l’agulla.

01_Cadeneta

Repeteix 2 vegades i en el següent punt acosta una rocalla al punt de l’agulla i fes la baga de la cadeneta fixant la rocalla en el teixit.

03_Cadeneta bola

Repeteix aquesta seqüència fins a teixir totes les rocalles que tens al cordó, afegint 3 punts de cadeneta al final. Talla el cordó i nua el punt final de la cadeneta.

Afegeix les altres dues tires de cordó i realitzar la mateixa operació fins a obtenir 6 tires de teixit de ganxet fixades a la tanca.

Introdueix tots els cordons en el forat del oval de la tanca i nua tots els cordons. Pots posar una gota de cola de cianocrilat per fixar els nusos.

Amb un dels cordons, dóna diverses voltes sobre tots els cordons junts, lliga i fixa també el nus amb una gota de cola de cianocrilat.

Talla els cordons sobrants per acabar la polsera.

També pots fer el collaret a joc … Segueix els mateixos passos que en la polsera, però teixint les tires de cadeneta de la longitud desitjada per al teu collaret i ja tindràs un magnífic conjunt, modern i molt lleuger!

Chain-process-_-Gloria-Fort