JASPER _ earrings

Arracades-JASPER

Dels jeans s’aprofita tot … No deixarem ni un retall!! El nostre objectiu és reciclar i crear dissenys creatius, innovadors i originals, però també afavoridors i fàcils de realitzar. Les arracades JASPER uneixen el reciclatge dels teus vells texans, l’originalitat d’utilitzar les travetes dels pantalons per crear unes boniques i afavoridores arracades i la bellesa de la pedra natural i el metall envellit. El jaspi que hem escollit per a aquest disseny és una pedra sedimentària, amb superfície polida i suau i bonic vetes en tons beix i terra que combina a la perfecció amb el blau del denim i l’or vell … però podeu personalitzar el vostre disseny amb les boles i abaloris que més us agradin.

Material

Texans amb travetes

Boles de jaspi tons terra de 4 mm

Boles de metall de color or vell de 3 mm, forat 1 mm

Base plana per arracades de 8 mm color daurat

Tap petit de silicona 4,5 x 5,5 mm

Fil i agulla de cosir fina

Cola

Tisores

Muntatge

El primer que haurem de fer serà descosir amb cura les travetes dels vells texans, procurant que no es desfaci el repunt exterior.

Enfilarem l’agulla amb el fil i punxarem al centre d’un extrem de la traveta per sota del repunt. Farem un nus a l’extrem del fil i realitzarem diverses puntades perquè quedi ben fixat.

Enfilarem boles de jaspi i boles de metall de color or vell de manera alternada fins que la longitud total coincideixi amb la longitud de la traveta per sota del repunt de l’altre extrem.

Col·locarem les boles enfilades i punxarem l’agulla en l’altre extrem de la traveta procurant que les boles no quedin ni molt estretes o massa fluixes.

Per a fixar les boles a la traveta realitzarem petites puntades passant l’agulla per l’interior de cada bola i en la tela de la traveta fins cosir totes les boles.

Passarem el fil a l’extrem cap al revés i punxarem el tap petit de silicona travessant pel centre. Hem de cosir el tap de manera que quedi col·locat cap amunt en l’extrem de la traveta amb diverses puntades.

Rematarem bé el fil i tallarem.

Posarem una mica de cola a la base plana per arracada i la col·locarem a l’altre extrem de la traveta.

Pressionarem lleugerament fins que la base quedi perfectament adherida.

Jasper-process-_-Gloria-Fort

One thought on “JASPER _ earrings

  1. Retroenllaç: #Upcycled Denim Belt Loop Earrings | Refashion Nation

Els comentaris estan tancats.