HOOPS _ bracelet

bracelet-hoops-gloria-fort

La polsera HOOPS és molt fàcil de realitzar, necessita materials molt bàsics i pot ser muntada en molt poc temps. La peça central és un enfilat d’anelles que també pot utilitzar-se per a la realització d’altres peces de bijuteria com collarets, gargantillas, anells o arracades, senzillament canviant la grandària dels cèrcols i els diferents tipus de cordó o cinta. Una tècnica d’enfilat senzilla i molt versàtil per a les vostres creacions.

polsera-hoops-gloria-fort

Material

1,30 m de antelina de 3×1,4 mm

Anelles rodones de 13×1,5 cm

Tanca de mosquetó de 18 mm

Alicates pla

Tisores

Muntatge

Tallar 2 tires d’antelina de 65 cm cadascuna i doblegar una de les tires per la meitat i fer un nus d’alosa passant per l’interior d’una de les anelles. Repetir amb l’altra tira.

nudo-de-alondra-2
Prendre un dels cordons centrals i començar l’enfilat de les anelles. Prendre dues anelles i sobreposar la segona damunt de la primera. Passar el cordó d’antelina pel centre de la primera anella de sota cap a sobre.

A continuació, passar el cordó d’antelina per l’interior de l’espai entre les dues anelles de davant cap a enrere. Afegir una nova anella col·locant-la per darrere de l’anterior i passar el cordó d’antelina per l’interior de la intersecció entre la segona i la tercera anella de darrere cap a davant.

Afegir una nova anella, aquesta vegada per sobre de l’anterior i passar el cordó de antelina de davant cap a enrere per en interior de la intersecció de les dues anelles de nou.

Continuar enfilant de la mateixa forma les 9 anelles o la longitud d’anelles desitjada.

Col·locar la tanca de mosquetó en una nova anella amb l’ajuda de l’alicates pla.

Mesurar la longitud que desitgem per a la nostra polsera i centrar les anelles. Nuar tots els cordons de antelina junts amb un nus simple passant-los per l’interior de l’anella amb mosquetó.

Medio nudo

Tallar els cordons de antelina sobrants per formar la borla i acabar la polsera.

Pots provar amb altres colors o utilitzar el mateix enfilat d’anelles per fer altres peces com una gargantilla o choker que pots nuar en la part de darrere amb un simple llaç, collarets, anells o arracades. Fàcil, ràpid, econòmic i molt modern!!

hoops-process-_-gloria-fort

 

 hoops-choker-gloria-fort

2 thoughts on “HOOPS _ bracelet

  1. Retroenllaç: 100 Modern DIY Gift Ideas Idle Hands Awake

  2. Retroenllaç: 42 DIY Expensive Looking Gifts On a Dime - Savvy Chaser

Els comentaris estan tancats.