LA FESTA MAJOR _ conte

festa-major-bebe

La Festa Major és un board book o conte de cartó especialment indicat per a nadons d’entre 0 a 3 anys.

Es tracta d’un Concept book on només apareix una imatge o escena senzilla per pàgina.

la-festa-major-mockup

Editat per El Cep i la Nansa edicions, dins de la col·lecció MINI. Aquest conte té un format de 18 x 18 cm amb 16 pàgines de cartó rígid amb les puntes arrodonides, un format perfecte per a ser sostingut pels nadons.

Aquest conte està dedicat als principals elements de les cercaviles de les festes majors: un drac, un diable, els gegants, els nans, els cercolets, els castellers, els bastoners, les gitanes, els cavallets… i fins i tot la gralla i el timbaler! Aquesta temàtica, a més de ser molt propera i rellevant pels més petits, ens permet treballar el vocabulari, però també introduir altres aspectes com la musicalitat del llenguatge i les onomatopeies i l’expressió corporal.

04_la-festa-major-aliga_-gloria-fort

MINI és una col·lecció de contes de cartró pensats per a nadons de 0 a 3 anys. Però… què aporta de nou aquesta col·lecció? Què la fa diferent de la resta de book board? Per quina raó és recomanable?

MINI vol fomentar el respecte per la diversitat i la introducció de valors des dels primers anys de vida i que seran bàsics pel futur desenvolupament dels nens i nenes. Està realitzada amb molta cura en tots els detalls i assessorada per especialistes en cadascuna de les temàtiques tractades, d’aquesta manera ens assegurarem que els nostres infants capten des de molt petits aspectes bàsics que marcaran el seu futur com el respecte i l’acceptació de la diversitat, la importància de compartir, l’alegria de celebrar, el coneixement de l’entorn, les festes i les tradicions, la importància de l’amistat per sobre del materialisme o l’interès personal, la superació de situacions de por o conflicte… una eina d’una aparent simplicitat que amaga darrere una tasca acurada i rigorosa per oferir als nadons un aprenentatge ric i divers. Una col·lecció que serà una eina per gaudir i aprendre.

05_la-festa-major-gegants_-gloria-fort

Les imatges són netes, brillants i contrastades, amb un fons neutre on els elements ressalten d’una forma clara. Els contorns arrodonits i suaus, però sense perdre força gràcies al contorn negre de les figures.

Els textos, amb lletra gran i en majúscules ajudaran a familiaritzar al nadó amb la forma de les lletres.

11_la-festa-major-bastoner_-gloria-fort

Un gran llibre sobre la Festa Major amb tots els elements més característics de les nostres festes i tradicions catalanes…

El conte de Festa Major per als més petits!

12_la-festa-major-castellers_-gloria-fort

comprar

Descobreix els altres contes de la col·lecció!

    

 


la-festa-major

LA FESTA MAJOR (2016)
text_ Glòria Fort
il·lustracions_ Glòria Fort
edita_ El Cep i la Nansa edicions, col·lecció “mini”
 forma_ Tot cartró (Board book) – 16 pàgines – 18 x 18 cm
0 a 3 anys
idioma_ català

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave