LUXURY _ muscleres

muscleres-2-luxury-gloria-fort

Les muscleres estan en primera línia de les tendències de moda, però aquesta vegada es fan visibles i se sobreposen a la peça en comptes d’estar sota, aportant el glamur i la sofisticació perfecta per a les dates especials i les celebracions. Amb les muscleres LUXURY us proposem un complement perfecte que donarà aquest toc especial i festiu a qualsevol vestit, jaqueta, brusa, jersei o samarreta bàsiques. Podeu personalitzar les vostres muscleres utilitzant diferents colors o granadures, així com cadenes, tatxes o strass, segons siguin les vostres preferències. Una vegada realitzades, només haureu de subjectar-les amb unes puntadas i us permetrà reutilitzar-les en diferents peces sense necessitat de tornar a realitzar el brodat. Una peça molt versàtil i molt afavoridora.

Material

Delicas brillants 15.0. Color gris

Fil de color negre

Agulla de cosir fina

Feltre de color negre

Diferents tipus de peces i granadures: boles de vidre, granet, delicas, canutillo…

Tisores

Muntatge

Doblegar el feltre i col·locar la plantilla de la musclera fent coincidir el plegat del feltre amb la part recta més curta de la plantilla, també plegada. Retallar el feltre seguint la forma de la plantilla.

Repetir amb l’altra musclera. Una vegada retallades, posar una musclera damunt de l’altra per assegurar-nos que quedin exactament iguals. Retocar amb les tisores les vores si fos necessari.

Enfilar 34 cm de granit de 12/0 de color platejat brillant amb l’agulla fina i fil de color negre.

Cosir la tira enfilada al voltant de la musclera amb unes puntadas fins a cobrir tot el contorn.

Distribuir les peces més grans per tota la superfície de la musclera. Col·loca-les com més t’agradi i subjecta-les amb agulles.

Emplenar els espais entre les peces amb les delicas brillants de color gris, els canutillos, el granet platejat i negre, les boles facetadas de cristall txec, les boles llises de vidre o les peces que més t’agradin. Passarem l’agulla d’abaix cap amunt del feltre, enfilarem una peça i tornarem a passar l’agulla cap avall. D’aquesta forma anirem brodant tota la pedreria.

No és necessari que segueixis un ordre precís. Pots anar brodant les peces com vulguis, ja que l’originalitat d’aquesta peça radica precisament en la seva irregularitat. Pren-t’ho amb calma, per que hauràs de fer bastantes puntadas.

Quan acabis de cobrir tota la superfície del feltre amb la pedreria, enfilar un fil en l’agulla fina. Fer un nus en l’extrem unint els dos fils perquè l’enfilat sigui més resistent i subjectar amb unes puntadas en una de les puntes de la musclera.

Enfilar 28 cm de delicas brillants de color gris en el fil i cosir la tira en l’altre extrem de la musclera. Rematar amb unes puntadas perquè quedi ben subjecte i tallar el fil sobrant.

Col·locar una nova tira desplaçada un parell de mil·límetres de l’anterior i enfilar una tira de delicas 1 cm més curta que l’anterior, de 27 cm. Rematar en l’altre costat a la mateixa distància.

Repetir els mateixos passos fins a tenir un total de 12 tires disminuint 1 cm cada vegada, de manera que l’última mesurarà 17 cm.

Marcar el centre de la musclera amb unes agulles i col·locar-la sobre la costura de l’espatlla de la peça. Cosir la musclera amb unes puntadas per acabar. Repetir el mateix procés amb l’altre musclera procurant que quedin similars.

luxury-process-_-gloria-fortmuscleres-luxury-gloria-fort

One thought on “LUXURY _ muscleres

  1. Retroenllaç: Glòria’s #DIY Sweater Bling | Refashion Nation

Els comentaris estan tancats.