MOTARD _ polsera

polsera-motard-gloria-fort

MOTARD és una bonica polsera unisex que requereix molt pocs materials per a la seva elaboració. Té com a base una cadena rolo de baula gran i cordó de cuir entrellaçat que podeu personalitzar fàcilment amb diferents colors o grandàries de cadena i cordó, així com variar la seva amplària utilitzant més o menys cadenes. El tancament està realitzat mitjançant un nus puny de mico o pinya de rosa i la seva tècnica també pot ser utilitzada per realitzar tanques per altres tipus de polseres o collarets. L’enfilat de cuir i cadena és molt versàtil i pot servir per elaborar altres peces de bijuteria com gargantillas o cinturons.

bracelet-2-motard-gloria-fort

Material

Cordó de cuir d’1,5 mm.

Cadena rolo de 6mm.

Alicates de tallar

 

Muntatge

Tallar un tros de cordó de cuir d’1,75 cm. Mesurar 4 parts iguals doblegant el cordó per la meitat 2 vegades.

Deixar 1 part de les 4 parts del cordó a l’esquerra i les altres 3 parts a la dreta per realitzar el nus de la tanca, anomenat puny de mico. Començar el nus donant 3 voltes amb el cordó de la dreta al voltant dels dits en vertical.

01_-pun%cc%83o-de-mono02_-pun%cc%83o-de-mono03_-pun%cc%83o-de-mono04_-pun%cc%83o-de-mono05_-pun%cc%83o-de-mono

Doblegar el cordó en angle recte i passar de darrere cap a endavant per començar la segona sèrie de voltes. Realitzar 3 voltes en horitzontal al centre de les 3 primeres voltes.

Treure els dits de l’interior de les voltes i introduir el cordó entre el primer i el segon grup de voltes.

Donar 3 voltes en sentit vertical sobre el segon grup de voltes.

Estirar de cada cercle exterior per tibar el nus. Començar pel primer nus realitzat i acabar amb l’últim fins que ens quedi una bola compacta.

Tallar 4 trossos de 15 cm (35 baules) de cadena rolo de 6 mm amb les alicates de tallar.

Prendre els dos extrems dels cordons que han quedat del nus i introduir-los creuant-los per l’interior de la primera baula de les 4 cadenes.

Situar el nus prop del primer grup de baules i seguir enfilant la cadena creuant els cordons deixant una baula sense enfilar al mig. Seguir entrellaçant de la mateixa forma tota la longitud de les cadenes.

Prendre els dos cordons junts i realitzar 3 nusos simples. El primer a prop de les últimes baules de les cadenes i els altres dos a una distància de 3 cm de separació. Això ens permetrà ajustar la polsera als diferents contorns de canell.
Medio nudo
Tallar els dos cordons a uns 5 cm de l’últim nus i realitzar un nus simple en cada extrem per acabar la polsera.

motard-process-_-gloria-fort

bracelet-motard-gloria-fort