SANT JORDI _ conte

05_sant-jordi_-gloria-fort

Sant Jordi és un board book o conte de cartó especialment indicat per a nadons d’entre 0 a 3 anys.

06_sant-jordi_-gloria-fort

Es tracta d’un Concept book on només apareix una imatge o escena senzilla per pàgina, amb una història d’estructura simple amb inici-nus-desenllaç.

sant-jordi-mockup

Editat per El Cep i la Nansa edicions, dins de la col·lecció MINI. Aquest conte té un format de 18 x 18 cm amb 16 pàgines de cartó rígid amb les puntes arrodonides, un format perfecte per a ser sostingut pels nadons.

01_sant-jordi_-gloria-fort

Aquest conte està dedicat a explicar d’una forma molt senzilla la llegenda de Sant Jordi. Aquesta temàtica, a més de ser molt propera i rellevant pels més petits, ens permet treballar el vocabulari que queda destacat en el text. Frases curtes i simples que resumeixen l’acció de la llegenda i permeten assimilar la història d’una forma fàcil i planera.

02_sant-jordi_-gloria-fort

Les imatges són netes, brillants i contrastades, amb un fons neutre on els elements ressalten d’una forma clara. Els contorns arrodonits i suaus, però sense perdre força gràcies al contorn negre de les figures.

Els textos, amb lletra gran i en majúscules ajudaran a familiaritzar al nadó amb la forma de les lletres.

03_sant-jordi_-gloria-fort

Un gran llibre sobre la llegenda de Sant Jordi. A través de les 14 pàgines descobrirem la llegenda més emblemàtica de Catalunya i perquè durant la diada regalem roses.

El conte de Sant Jordi per als més menuts!!!

04_sant-jordi_-gloria-fort

comprar


st-jordi

SANT JORDI (2017)
text_ Glòria Fort
il·lustracions_ Glòria Fort
edita_ El Cep i la Nansa edicions, col·lecció “mini”
 format_ Tot cartró (Board book) – 16 pàgines – 18 x 18 cm
0 a 3 anys
idiomes_ català