SANT JORDI _ conte

05_sant-jordi_-gloria-fort

Sant Jordi és un board book o conte de cartó especialment indicat per a nadons d’entre 0 a 3 anys.

06_sant-jordi_-gloria-fort

Es tracta d’un Concept book on només apareix una imatge o escena senzilla per pàgina, amb una història d’estructura simple amb inici-nus-desenllaç.

Editat per El Cep i la Nansa edicions, dins de la col·lecció MINI. Aquest conte té un format de 18 x 18 cm amb 16 pàgines de cartó rígid amb les puntes arrodonides, un format perfecte per a ser sostingut pels nadons.

sant-jordi-mockup

Aquest conte està dedicat a explicar d’una forma molt senzilla la llegenda de Sant Jordi. Aquesta temàtica, a més de ser molt propera i rellevant pels més petits, ens permet treballar el vocabulari que queda destacat en el text. Frases curtes i simples que resumeixen l’acció de la llegenda i permeten assimilar la història d’una forma fàcil i planera.

01_sant-jordi_-gloria-fort

MINI és una col·lecció de contes de cartró pensats per a nadons de 0 a 3 anys. Però… què aporta de nou aquesta col·lecció? Què la fa diferent de la resta de book board? Per quina raó és recomanable?

MINI vol fomentar el respecte per la diversitat i la introducció de valors des dels primers anys de vida i que seran bàsics pel futur desenvolupament dels nens i nenes. Està realitzada amb molta cura en tots els detalls i assessorada per especialistes en cadascuna de les temàtiques tractades, d’aquesta manera ens assegurarem que els nostres infants capten des de molt petits aspectes bàsics que marcaran el seu futur com el respecte i l’acceptació de la diversitat, la importància de compartir, l’alegria de celebrar, el coneixement de l’entorn, les festes i les tradicions, la importància de l’amistat per sobre del materialisme o l’interès personal, la superació de situacions de por o conflicte… una eina d’una aparent simplicitat que amaga darrere una tasca acurada i rigorosa per oferir als nadons un aprenentatge ric i divers. Una col·lecció que serà una eina per gaudir i aprendre.

02_sant-jordi_-gloria-fort

Les imatges són netes, brillants i contrastades, amb un fons neutre on els elements ressalten d’una forma clara. Els contorns arrodonits i suaus, però sense perdre força gràcies al contorn negre de les figures.

Els textos, amb lletra gran i en majúscules ajudaran a familiaritzar al nadó amb la forma de les lletres.

03_sant-jordi_-gloria-fort

Un gran llibre sobre la llegenda de Sant Jordi. A través de les 14 pàgines descobrirem la llegenda més emblemàtica de Catalunya i perquè durant la diada regalem roses.

El conte de Sant Jordi per als més petits!

04_sant-jordi_-gloria-fort

comprar

I si voleu pintar, fer unes titelles de pal amb els més menuts de la casa, explicar el conte en un teatret, crear un mòbil… us deixo els dibuixos de Sant Jordi, la princesa i el drac per descarregar GRATIS!!

Recordeu que són només per ús personal i no es poden utilitzar per cap altre finalitat sense el consentiment explívit de l’autora i l’editorial El Cep i la Nansa.

Segur que se us acudeixen un munt d’idees genials per a fer!! Penjeu les vostres creacions a les xarxes socials i etiqueteu @gloriafort_studio, ens encantarà veure els vostres dissenys!

Aquesta col·lecció ha comptat amb l’assessorament de:

MÒNICA ALBERTÍ i CORTÉS  Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Postgraduada en Mediació, Màster Oficial en Pedagogia Social i Comunitària i Doctorada en Educació per la FPCEE Blanquerna (URL). Mediadora, formadora i assessora especialitzada en el desenvolupament de l’enfocament restauratiu en l’àmbit escolar.

CARME BOQUÉ i TORREMORELL  Diplomada en Magisteri, especialitat en Educació Infantil i en Llengües estrangeres, i llicenciada en Filosofia – Ciències de l’Educació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Postgraduada en Mediació i Resolució de Conflictes i doctorada en Pedagogia per la Universitat Ramon Llull (URL). Actualment és professora als estudis de Grau i Màsters i responsable de títols propis i formació continuada de la FPCEE Blanquerna.

MONTSERRAT LLINARES FITE  Doctora en psicologia de l’educació. Professora de la FPCEE Blanquerna Universitat Ramon Llullespecialitzada en atenció a la diversitat. Experta en Universal Instructional Desing. Màster en Teràpia Breu Estratègica per la Universitat de Palo Alto. Màster universitari en pedagogia social i comunitaria: lideratge de la transformació socioeducativa. Membre del grup de recerca Discapacitat i Qualitat de Vida: Aspectes educatius. Investigadora col·laboradora del Laboratoire Santhesi Université Montpellier.

BLANCA PIÑOL BERTRAN  Diplomada en Magisteri, especialitat en Educació Infantil i especialista en l’etapa de 0-3 anys, amb llarga experiencia a la llar d’infants El Gavot de la Generalitat de Catalunya a Vilanova i la Geltrú.

ISABEL VÁZQUEZ CORTÉS  Diplomada en Magisteri, especialitat en Educació Infantili especialista en l’etapa de 0-3 anys, amb 35 anys d’experiencia en el desenvolupament afectiu, emocional i cognitiu de molts infants a la llar d’infants El Drac de la Generalitat de Catalunya a Vilanova i la Geltrú.


st-jordi

SANT JORDI (2017)
text_ Glòria Fort
il·lustracions_ Glòria Fort
edita_ El Cep i la Nansa edicions / Carambuco ediciones, col·lecció “mini”
format_ Tot cartró (Board book) – 16 pàgines – 18 x 18 cm
0 a 3 anys
idiomes_ català

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave