ELVIS PRESLEY _ enrolla-t

Elvis Presley (1935-1977) és un famós i carismàtic cantant i compositor nord-americà de rock and roll. Tant és així que se l’anomena “El Rei del Rock & Roll”, o simplement “El Rei”.

La seva forma de cantar i ballar, el seu carisma i les seves qualitats l’han convertit en una gran figura de la història de la música amb milions de seguidors i fans. Aquest també és el meu petit homenatge a aquesta icona de culte mundial.

El dissenyador dels espectaculars vestits blancs amb pedreria que va lluir Elvis cap als anys 70 eren obra de Bill Belew. Els seus dissenys per a Elvis es varen iniciar l’any 1968, quan va realitzar la col·lecció que l’artista va lluir a Tupelo, Mississipi, durant el concert especial de televisió que va marcar el retorn de “El Rei”.

Material_ 1 tub de paper de wc, adhesiu universal i tisores.

 

download

 

 

 

Imprimeix la plantilla en 1 paper A-4. La plantilla està preparada a la mida adequada per a recobrir un rotlle de paper de wc estàndard de 9,5 x 16 cm. Comprova que les mides són correctes pel rotlle de paper que s’ha d’utilitzar i que la impressió es realitza al 100% d’escala.

Retalla la plantilla en forma de rectangle excepte el cabell on cas resseguir el contorn.

Posa l’adhesiu sobre tota la superfície del rotlle de paper.

Enganxa la plantilla al voltant del rotlle de paper de wc.

… I JA TENIM L’ELVIS ACABAT!

No et perdis els altres personatges del PROJECTE ENROLLA-T

I si no vols perdre’t ni un dels nous personatges, no oblidis subscriure’t per rebre directament al teu correu l’avís de cada publicació en glòria fort _ illustration & design

__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.