HARRY POTTER _ enrolla-t

Han passat 20 anys des de la publicació de la primera novel·la de la saga Harry Potter, titulada Harry Potter i la pedra filosofal, escrita por la britànica J.K. Rowling y publicada el 26 de juny de 1997. La col·lecció complerta consta de 7 volums i s’ha convertit en una de les històries amb més èxit de la literatura infantil i ha introduit a molts joves en el plaer de la lectura. Harry Potter, amb la seva especial escola de màgia, ens transporta a un món d’aventures que té milers de seguidors.

Aquesta és una manualitat perfecte per aquells fans incondicionals de la saga, amb el seu protagonista Harry Potter i els seus dos inseparables companys d’aventures, el pelroig Ron Weasley i Hermione Granger.

 

Material_ 3 rotlles de paper, adhesiu universal i tisores.

download

 

 

 

Imprimeix la plantilla en 1 paper A-4. La plantilla està preparada a la mida adequada per a recobrir un rotlle de paper de wc estàndard de 9,5 x 16 cm. Comprova que les mides són correctes pel rotlle de paper que s’ha d’utilitzar i que la impressió es realitza al 100% d’escala.

Retalla la plantilla en forma de rectangle excepte el cabell on cas resseguir el contorn.

Posa l’adhesiu sobre tota la superfície del rotlle de paper.

Enganxa la plantilla al voltant del rotlle de paper de wc.

I ja tenim el HARRY POTTER acabat!

Repeteix els mateixos passos per a realitzar els altres dos personatges.

RON WEASLEY

… i HERMIONE GRANGER!

No et perdis els altres personatges del PROJECTE ENROLLA-T

I si no vols perdre’t ni un dels nous personatges, no oblidis subscriure’t per rebre directament al teu correu l’avís de cada publicació en glòria fort _ illustration & design

__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.