ELS MEUS AMICS _ conte

Els meus amics és un board book o conte de cartó especialment indicat per a nadons d’entre 0 a 3 anys.

Es tracta d’un Concept book on només apareix una imatge o escena senzilla per pàgina.

Editat per El Cep i la Nansa edicions, en la versió en català i Carambuco ediciones en castellà dins de la col·lecció MINI.

Aquest conte té un format de 18 x 18 cm amb 16 pàgines de cartó rígid amb les puntes arrodonides, un format perfecte per a ser sostingut pels nadons.

La introducció a la lectura i l’aprenentatge a través del conte es pot iniciar als pocs mesos d’edat. Inculcar valors i educar en la tolerància es pot introduir ja en els llibres per a prelectors. Ja comencen a existir en el mercat nombrosos contes i llibres infantils que ajuden a l’infant a entendre les diferencies com a quelcom positiu i enriquidor. Un valor fonamental per a construir una futura societat tolerant i integradora. Aquest conte està dirigit a tots els nens i nenes d’entre 0 i 3 anys en general i el seu objectiu és mostrar la diferencia com a quelcom normal. És un conte fet amb cura i sensibilitat, que ensenya als més menuts a veure el fet de ser únic com quelcom habitual i positiu i evitar així possibles actituds excloents o xenòfobes i aprendre, alhora, a acceptar-se tal com són. La seva finalitat és que en un futur no sigui necessari convertir en positiu la diferència sinó que aquesta sigui una part normal i integrada en l’educació, que entenguem que tots tenim particularitats que ens defineixen i això és el que ens dóna valor com a persones. El conte vol mostrar que la diversitat existeix i que es pot trobar en l’entorn més immediat de l’infant. Que no hi ha infants “especials”, sinó que TOTS són especials i que sovint el que ells perceben de si mateixos no és precisament el que es qualifica de “diferència”.

Un conte per a treballar la diversitat, la tolerància i la integració des de molt petits, que fomenta la idea que tots som diferents i veure aquesta diferència com un fet normal i positiu per a transmetre seguretat i millorar l’autoestima als infants enfront de les seves diferències.

Un conte sobre la diversitat i l’autoestima, per a fomentar l’acceptació de la singularitat. Per què tots som excepcionals, irrepetibles, únics, especials, inconfusibles, únics i diversos.

MINI és una col·lecció de contes de cartró pensats per a nadons de 0 a 3 anys. Però… què aporta de nou aquesta col·lecció? Què la fa diferent de la resta de book board? Per quina raó és recomanable?

MINI vol fomentar el respecte per la diversitat i la introducció de valors des dels primers anys de vida i que seran bàsics pel futur desenvolupament dels nens i nenes. Està realitzada amb molta cura en tots els detalls i assessorada per especialistes en cadascuna de les temàtiques tractades, d’aquesta manera ens assegurarem que els nostres infants capten des de molt petits aspectes bàsics que marcaran el seu futur com el respecte i l’acceptació de la diversitat, la importància de compartir, l’alegria de celebrar, el coneixement de l’entorn, les festes i les tradicions, la importància de l’amistat per sobre del materialisme o l’interès personal, la superació de situacions de por o conflicte… una eina d’una aparent simplicitat que amaga darrere una tasca acurada i rigorosa per oferir als nadons un aprenentatge ric i divers. Una col·lecció que serà una eina per gaudir i aprendre.

Les imatges són netes, brillants i contrastades, amb un fons neutre on els elements ressalten d’una forma clara. Els contorns arrodonits i suaus, però sense perdre força gràcies al contorn negre de les figures.

Els textos, amb lletra gran i en majúscules ajudaran a familiaritzar al nadó amb la forma de les lletres.

El conte de la Diversitat per als més petits!

Y también en castellano!

comprar

 

Descobreix els altres contes de la col·lecció!

      


Ressenyes

Entrenubesespeciales

Memôria de Peix  _ Novetats inclusives

Mama se escribe con K


ELS MEUS AMICS  / MIS AMIGOS (2017) 
text_ Glòria Fort
il·lustracions_ Glòria Fort
edita_ El Cep i la Nansa edicions, col·lecció “mini” / Carambuco ediciones, colección “mini”
 format_ Tot cartró (Board book) – 16 pàgines – 18 x 18 cm
0 a 3 anys
català _ castellano

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave