ELS MEUS AMICS _ conte

Els meus amics és un board book o conte de cartó especialment indicat per a nadons d’entre 0 a 3 anys.

Es tracta d’un Concept book on només apareix una imatge o escena senzilla per pàgina.

Editat per El Cep i la Nansa edicions, en la versió en català i Carambuco ediciones en castellà, aquest conte té un format de 18 x 18 cm amb 16 pàgines de cartó rígid amb les puntes arrodonides, un format perfecte per a ser sostingut pels nadons.

La introducció a la lectura i l’aprenentatge a través del conte es pot iniciar als pocs mesos d’edat. Inculcar valors i educar en la tolerància es pot introduir ja en els llibres per a prelectors. Ja comencen a existir en el mercat nombrosos contes i llibres infantils que ajuden a l’infant a entendre les diferencies com a quelcom positiu i enriquidor. Un valor fonamental per a construir una futura societat tolerant i integradora. Aquest conte està dirigit a tots els nens i nenes d’entre 0 i 3 anys en general i el seu objectiu és mostrar la diferencia com a quelcom normal. És un conte fet amb cura i sensibilitat, que ensenya als més menuts a veure el fet de ser únic com quelcom habitual i positiu i evitar així possibles actituds excloents o xenòfobes i aprendre, alhora, a acceptar-se tal com són. La seva finalitat és que en un futur no sigui necessari convertir en positiu la diferència sinó que aquesta sigui una part normal i integrada en l’educació, que entenguem que tots tenim particularitats que ens defineixen i això és el que ens dóna valor com a persones. El conte vol mostrar que la diversitat existeix i que es pot trobar en l’entorn més immediat de l’infant. Que no hi ha infants “especials”, sinó que TOTS són especials i que sovint el que ells perceben de si mateixos no és precisament el que es qualifica de “diferència”.

Un conte per a treballar la diversitat, la tolerància i la integració des de molt petits, que fomenta la idea que tots som diferents i veure aquesta diferència com un fet normal i positiu per a transmetre seguretat i millorar l’autoestima als infants enfront de les seves diferències.

Un conte sobre la diversitat i l’autoestima, per a fomentar l’acceptació de la singularitat. Per què tots som excepcionals, irrepetibles, únics, especials, inconfusibles, únics i diversos.

Les imatges són netes, brillants i contrastades, amb un fons neutre on els elements ressalten d’una forma clara. Els contorns arrodonits i suaus, però sense perdre força gràcies al contorn negre de les figures.

Els textos, amb lletra gran i en majúscules ajudaran a familiaritzar al nadó amb la forma de les lletres.

El conte de la Diversitat per als més menuts!!!

Y también en castellano!

comprar

Descobreix els altres contes de la col·lecció!


Ressenyes

Entrenubesespeciales

Memôria de Peix  _ Novetats inclusives

Mama se escribe con K


ELS MEUS AMICS  / MIS AMIGOS (2017) 
text_ Glòria Fort
il·lustracions_ Glòria Fort
edita_ El Cep i la Nansa edicions, col·lecció “mini” / Carambuco ediciones, colección “mini”
 format_ Tot cartró (Board book) – 16 pàgines – 18 x 18 cm
0 a 3 anys
català _ castellano