DRÀCULA _ enrolla-t

Halloween és una de les festes més populars de l’any, malgrat la seva aparença esgarrifosa. Tot i ser una festa originalment nord-americana, la seva celebració s’ha estès per tot el món i són molts els països europeus i llatinoamericans que el 31 d’octubre es preparen per disfressar-se amb els looks més terrorífics i sortir de festa. Però durant aquesta data els veritables protagonistes són els nens, que van de casa a casa jugant al “truc o tracte”. Voleu saber com s’hi juga?

Una bona forma d’incentivar l’intercanvi en la comunitat és organitzar un joc de truc o tracte al teu carrer, en el qual tots els veïns sàpiguen que el 31 d’octubre en fosquejar els més petits tocaran a la seva porta, així tots estaran preparats per rebre’ls amb gran quantitat de caramels i llaminadures.

Per començar els petits han de disfressar-se i portar alguna cosa per a guardar les llaminadures… una bossa, un pot, una cistelleta… això sí, ben decorada per a l’ocasió.

Els nens hauran d’anar en petits grups trucant a les portes de cadascun dels seus veïns. Una vegada que toquen el timbre han d’anunciar en veu forta “truc o tracte”. El joc ha començat, quan l’amo de la casa obre haurà de donar dolços o joguines senzilles a cadascun dels nens per segellar el tracte… per què si no reben res a canvi, llavors ells podran fer un truc o entremaliadura al seu veí o veina.

Les entramaliadures consisteixen en trucs senzills: omplir de paper higiènic la porta o el jardí dels veïns, tirar confetti o papaerets, llançar escuma a la persona o a la porta de la seva llar o qualsevol cosa simple que no impliqui vandalisme… prohibit fer mal o fer malbé res!

Després de recórrer diverses vivendes, els nens acostumen a tornar a casa amb un sucós i dolç botí que pot durar molts dies. A Estats Units els pares acostumen racionar els dolços i guardar-los per donar-los al petit de mica en mica per què en cas contrari segur que les llaminadures desapareixerien en poques hores i molts nens acabarien amb mal de panxa tota la nit.

Per celebrar aquest dia tan especial, us proposo una senzilla manualitat per fer amb els més petits o bé per regalar en aquest joc al més menuts. Tot reciclant rotlles de paper, podem aconseguir aquest divertit Dràcula que podrem omplir de llaminadures que introduirem dins el tub embolicades en una bosseta de celofan o un paper de seda. Segur que els encantarà i et lliuraràs de les seves entramaliadures!!

Feliç Halloween!

 

Material_ 1 tub de paper de wc, adhesiu universal i tisores.

Imprimeix la plantilla en 1 paper A-4. La plantilla està preparada a la mida adequada per a recobrir un rotlle de paper de wc estàndard de 9,5 x 16 cm. Comprova que les mides són correctes pel rotlle de paper que s’ha d’utilitzar i que la impressió es realitza al 100% d’escala.

Retalla la plantilla en forma de rectangle excepte el cabell on has resseguir el contorn.

Posa l’adhesiu sobre tota la superfície del rotlle de paper.

Enganxa la plantilla al voltant del rotlle de paper de wc.

… I JA TENIM EL PETIT DRÀCULA PREPARAT PER A UN DOLÇ HALLOWEEN!

 

I també pots trobar la il·lustració de Dracula en format vectorial per a merchandising comercial.

Pots comprar la il·lustració per a realitzar elements textils com samarretes, coixins o tote bags, tasses, objectes de decoració com pòsters, quadres o vinils adhesius o productes per a papereria com llibretes, carpetes o pots per a escriptori… o tot allò que se t’acudeixi!

print  DRACULA download

No et perdis els altres personatges del  PROJECTE ENROLLA-T
__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.